BIY AD

5 Mart 2011 Cumartesi

Dwight Howard Cezalı


Link

01:10'a bakarsanız direk pozisyonu izleyebilirsiniz. Sonunda başardı Dwight Howard 16. teknik faulünü almayı ve Pazartesi günü oynayamayacak bu nedenle. Howard iyi uğraştı ceza alabilmek için. Yanılmıyorsam NBA yönetimi 3 kere ona çalınan teknik faulleri geri aldı ama buna rağmen daha sezonun bitimine 1.5 ay varken ulaştı Howard 16 rakamına.

Tamam genellikle süper salakça teknik fauller alıyor, gerek itirazdan dolayı gerek boş yere sinirlenmesinden dolayı. Bu nedenle de çok eleştiriliyor ki bütün bu eleştirilere sonuna kadar katılıyorum. Ama bazen de hak vermeden edemiyorum Howard'a. Şu teknik faul aldığı pozisyonda 3 tane faul yapılyor. Noah zaten direk kafasına son derece sert bir darbe indiriyor, sonrasında ise hem Noah hem Korver, Howard'ın sıçramasını engelliyor koluna vurup, çekerek. Sinirlenmeyecek de ne yapacak Howard yani? Tamam takımın yıldızı, onun oyunda olması çok önemli falan filan ama insan be kardeşim bu adam da. Shaq zamanında çok iyi açıklamıştı "Büyük olabilirim ama ben de insanım, canım yanıyor faullerde" diye. Howard da cüsse olayından dolayı müzdarip... Adam ayıcık diye dan dun vursalar bile sesini çıkarmıyor hakemler. Mesela bu pozisyonda da Noah'nın hareketine sportmenlik dışı faul çıkmadı. Halbuki çok net kafasına vuruyor Howard'ın hem de son derece sert bir şekilde. Diyorum ya, kim olsa sinirlenmez ki... Belki Tim Duncan? O bile tepki verecektir şu faullere yani. Güçlü diye vurun çocuğa vurun, o etten kemikten değil çünkü...

3 FARKLI FIKIR:

Ender dedi ki...

howard, orlando oyuncusu değil de bir knicks ya da lakers oyuncusu olsaydı böyle olmazdı doğal olarak.

bern dedi ki...

mvp yarışında %44 le şu atan maç başına 3,6 top kaybı yapan Rose'un arkasında gösteriliyor ya ben ona şaşırıyorum.

Adsız dedi ki...

@bern
nası ya, rose'u sadece %44 ve 3.6 top kaybıyla nasıl tanımlıyosun sen. istatistikle mi oluyor sadece. 25 sayı 4 ribaund 8 asistini de söyle o zaman. bu adam nerdeyse sezonun yarısında tek başınaydı ve şuan takımı doğu liderliğine oynuyor. herkesin dilindeki büyük üçlünün önünde yani. en büyük pay kimin burda.