BIY AD

2 Mart 2011 Çarşamba

Cavs'in İşi Zora Girdi

Pazar günü Philly karşısında sol el serçe parmağı kıırlan Antawn Jamison'ın 5 ila 7 hafta arasında forma giyemeyeceği açıklandı.

- KP Haber Ajansı -
Cavs'in koçu Byron Scott, son iki haftada yakaladıkları çıkışta (6 maçta 3 galibiyet) büyük katkısı olan Jamison'ı kaybetmenin büyük şanssızlık olduğunu belirtti. Nets ile iki NBA Finali'ne çıkan koç, bu sezon kendilerine Spurs'ün taktiğini örnek aldıklarını söyledi. Tecrübeli koç, Şubat'tan itibaren arap atı gibi açılarak playofflar'a girip, sürpriz bir şekilde finale kalma planlarının imkansız hale gelmese de, çok zora girdiğini söyledi. Ayrıca hedefleri adına, Troy Murphy'e sezon bitimine kadar 6 milyon dolarlık bir teklif yaptıklarını ancak Murphy'nin şampiyonluk yarışında Celtics'i çok az daha şanslı gördüğü için onları tercih ettiğini söyledi Scott. Bu şanssızlık nedeniyle sezon başından beri yaptıkları planı yeniden gözden geçirmeleri gerektiğine değinen bıyıklı koç, yine de kupa için ellerinden geleni yapacaklarının garantisini verdi.

Katılmamak elde değil. Böyle şanssızlık Portland'da zor bulunur. Siz gidin koskoaca Lakers'ı yenin, son 6 maçta inanılmaz bir başarı elde ederek 3 galibiyet alın sonra NBA'in en değerli 4-5 oyuncusundan birini sakatlığa kurban verin. LeBronlu Heat'ten önce Cavs'i şampiyon yapmayı kafaya takan Dan Gilbert, Murphy'e 4 katlı bir villa almayı teklif etmiş İstanbul Boğazı'ndan ama bu bile yeterli olmamış. Belki Heat bu sezon şampiyonluğu yakalayamazsa, gelecek sezon Jamison'ın yanına Arenas'ı alıp yeniden deneyebilir Cavs şansını.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

ahahaha süpper olmuş yazı

Adsız dedi ki...

sen geç daha dalganı.iki sene sonra görüşürüz...FORZA CAVS!!