BIY AD

18 Mart 2011 Cuma

NBA'de Bugün - 17.03.2011

Bulls 84 - Nets 73
Sonucu belli bir maçtı ancak Nets'in beş maçlık bir galibiyet serisi yakalaması soru işaretlerini barındırıyordu. Chicago beklenildiği gibi başladı maça ve bir anda skorda üstünlüğü eline geçirdi. Lopez ve Humpries ikilisinin katkıları ile oyuna tutunan Nets son periyodun ortalarına doğru Chicago'yu yakaladı. Bir anda ne olduğunu anlamaya çalışırken sahneye çıkan Rose oyunun sonunda şahlanan isim oldu ve maçı takımına getirdi.

Tabi 23 şutta 21 sayı bulmak kadar doğal bir şey yok ama kritik anlarda aldığı sorumluluk bakımından hakkı yenmeyecek bir oyuncu Rose. Dün gece maçı kazandıran başka bir isim var ancak Bulls cephesinde. 25 dakika oyunda kalarak 11 sayı-16 ribaund-2 blok-1 asist ile oynayan Ömer Aşık aldığı dakikaları en iyi şekilde değerlendirdi ve kariyer ribaund rekorunu kırmış oldu. Nets cephesinde ise Lopez'in 22 sayısı ve Humpries'in 13 sayı-16 ribaund-5 blokluk performansı vardı ancak bu galibiyet için yeterli olmadı.

Grizzlies 99 - Knicks 120
Üst üste gelen Pacers yenilgileri ile moral kaybına uğrayan ve sıralamada geri düşme tehlikesi bulunan Knicks kritik bir galibiyet almayı başardı. Gecenin üç maçında en azından çekişme beklediğim bir mücadeleydi ancak üçüncü çeyrekle başlayan Knicks fırtınası son çeyrek tavan yaparken farklı bir galibiyet aldı Knicks. Benchten gelen ve 29 sayı üreten Douglas'ın galibiyete önemli bir katkısı dokunurken, Melo ise 28 sayı ile mücadele etti. Memphis cephesinde ise Zach Randolph yeteri kadar top kullanamadı ve etkisiz kaldı. 16 sayı-6 asist ile Conley biraz olsun dikkat çeken isim olmayı başardı takımda.

Cavaliers 70 - Blazers 111
Sonucu önceden belli maçlardan biriydi bu geceki ancak daha ilk periyottan kopan bir maçı kimse beklemiyordu herhalde. 37-12'lik ilk çeyrek skorunun ardından hesap kesilmiş galip ve mağlup belirlenmişti bile. İlk beşe yerleşen G.Wall 17 sayı-6 ribaund-6 asist ile etkili bir gece geçirirken takımını sırtlayan isim oldu. Aldridge ise 20 sayı-11 ribaund ile double-double yapmayı başardı. Cavaliers cephesinde ise Semih yine forma giymezken, 14 sayı ile Sessions en skorer isim olmayı başardı.

1 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

amare yakında arıza çıkarır gibi geliyo bana nedense. sayı ortalaması çok düşmedi gerçi.