BIY AD

27 Ağustos 2009 Perşembe

Blake Griffin Niye Çok İyi Olacak?

Aşağıdaki videoyu izleyince anlayacaksınız.



Gerçekten sağlam çalışıyor yeni sezona Griffin. Basında genel davranış ve karakterini övmeyen yok. Bob Hill'in de beğenisini kazanmış olacak, onun sözleri herşeyi açıklıyor: "O en iyi olmak istiyor ve buna ulaşmak için fedakarlıktan kaçınmıyor."
Ayrıca Bob Hill ile olan antremandaki fundamental çalışmasına bakarak top hakimiyetinin oldukça iyi olduğunu görebilirsiniz. Griffin'in topu sektirmesi ile etraftaki diğer oyuncuların arasında fark olduğuna inanıyorum - özellikle Hilton Armstrong.

Sahilde yaptıkları antrenmanda kazanacağı güç ve dayanıklılık kendisini rahatlıkla 82 maçlık maratona fazlasıyla hazırlayacaktır. Umarım bu yazının üstüne bir şanssızlık yaşamaz. Nitekim benim bu tür lanetlerim vardır =)
Sahildeki antrenmanı yaptıran Matrisciano ile ilgili birkaç not:

- Sadece basketbolcuları değil her türlü sporcuyu çalıştırıyormuş hatta başka çalıştırıcılar da geliyormuş Matrisciano'ya. Bu da yetmezmiş gibi çok kısa sürede kilo vermek istyen bayanları da programına dahil ediyormuş.
- Hiçbir şekilde maskesini ve gözlüğünü çıkartmıyor, verdiği röportajı yüzünü kapattırarak veriyor.
- Evinde bir televizyon ve yatak hariç hiç bir ekstra harcaması olmamış. Hergün aynı sağlıklı şeyleri yiyormuş ve bu dieti çalıştırdığı kişilere de sıkı sıkı uygulatıyormuş.
- Kendisiyle çalışan Arenas 1 haftanın sonunda pes edip "Bana göre değil" diyerek antrenmanları bırakmış.

Kısacası Griffin bir deliyle çalışıyor desek yeridir. Ama yaptığı işi iyi bilen bir deli. Bunu Griffin ve diğer oyuncuların ağzından alıntıladım...

Clippers yıllar boyunca takımının lideri olabilecek bir oyuncu buldu. Bu şansı çok iyi kullanmalılar.

Youtube'a başka yöntemlerle girmek isteyenler için link de verelim tam olsun.

Haberin linki için de buraya tıklayınız.

1 FARKLI FIKIR:

fairfax dedi ki...

ayaklari, sutu ve tavirlari nefis clippers'tan birsey olmaz ama bu sene eric gordon'la beraber izlerken keyif verecek bir oyunculari daha oldu.