BIY AD

13 Eylül 2009 Pazar

Sözün Bittiği Yer

ESPN anket yapıyor: Michael Jordan'ın 23 numaralı formasını NBA emekli etmeli mi? Yani kimse giyemeyecek 23 numaralı formayı demek bu bir anlamda. Aldığım screenshot'ta gördüğünüz gibi 192bin küsur oylayan kişinin %62'si Evet yanıtını vermiş. Ama sözün bittiği yer derken bunu kastetmedim.

Jordan'ın 2 kere NBA Finalleri'nde 'kalbini kırdığı' takım olan Jazz'ın eyaleti Utah'ta bile oylara bakarsanız %51 "Evet" demiş. NBA'in bütününde, sizden en çok nefret eden eyalet bile size "Hayır" diyemiyorsa, sözün bittiği yer Utah'tır.

Bu da oylamanın linki efendim, oylar 1 milyona falan ulaşınca girip bakar belki merak edenler.

5 FARKLI FIKIR:

bilog dedi ki...

Bu Amerikalılara akıl fikir versin allah.

Major dedi ki...

etmelerine gerek. 23 numara diyince kimsenin aklına lebron gelmiyor.

reverdy dedi ki...

taklitler asıllarını yaşatırmış diye bir söz vardır ya . #23 denildiği zaman lebron demiyor insanlar :=)

Andrei dedi ki...

utah halkı kendisine yakışan duruşu göstermiş, abartılacak bir şey yok bence.
23 emekli edilsin tamam ama sormazlar mı adama wilt chamberlain'in günahı neydi de onun 13 numaralı forması halen giyilmeye devam ediliyor diye.
ligde çok kaliteli takım sayısı uzun süre sonra bu kadar çoğalmışken lebron'lar, kobe'ler, wade'ler kariyerlerinin iyi dönemlerinde, efsane olmaya koşarlarken ve hatta celtics-lakers rekabeti bile hortlamışken amerikan basınının halen jordan'dan ekmek yemeye çalışması da ayrıca anlamsız geliyor bana.

#10 dedi ki...

Bence Utah'tan ziyade Ohio sonuclari daha ilgi cekici. Cunku hali hazirda lig tarihine damga vurmasi neredeyse kesin olan bir 23 numaraya sahipler ve ona ragmen MJ'e hala daha cok deger veriyorlar. Belki LBJ'nin 2010 muhabbetlerinden sikilmis da olabilirler tabii...