BIY AD

22 Ocak 2010 Cuma

21 Ocak Programı (Lakers - Cavs)

22 Ocak Cuma 03:00 / Los Angeles Lakers - Cleveland Cavaliers
22 Ocak Cuma 05:30 / Los Angeles Clippers - Denver Nuggets

TV yayını yok. İkisi de güzel maç. Tabii ki ilkiyle ikincisini kıyaslamıyorum, sonuçta 2 şampiyonluk adayını ve çoğu kişiye göre NBA'in en iyi 2 oyuncusunu karşı karşıya getirecek Lakers-Cavs maçu. Ama fırsatım olsa ben Clippers-Nuggets'ı da izlerdim herhalde.

Lakers'da Gasol döndü ama Kobe abuk derecede kötü bir Ocak ayı geçiriyor, sakatlıkları bir hayli etkiliyor onu. Cavs'de ise LeBron harika bir ay geçiriyor. Ancak Mo Williams oynamayacakmış (hatta 4 ila 6 hafta arasında bir süre kaçıracakmış). Lakers'da ise Bynum'ın midesiyle alakalı bir problemi varmış ama oynaması bekleniyor. Mo'nun olmaması oldukça önemli, Cavs lehine olan ibreyi ortaya getiriyor. Tabii Kobe'nin ne kadar iyi durumda olduğu herşeyden daha önemli.

Diğer tarafta 2 tane beğendiğim takım. Pota altları sağlam, müthiş oyun kuruculara sahip olan takımlar. Tabii bir tarafta Carmelo varken, diğer tarafta dengeyi sağlayan bir silah yok. Denver evinde olmanın da verdiği avantajla, favori olarak gözüküyor. Baron Davis ve Kaman'ın bu sezon pek çok kez gösterdikleri gibi formlarının zirvesine ulaşmaları lazım.

0 FARKLI FIKIR: