BIY AD

29 Ocak 2010 Cuma

28 Ocak Programı

28 Ocak Cuma 02:30 (NBA TV) / Toronto Raptors - New York Knicks
28 Ocak Cuma 03:00 / Boston Celtics - Orlando Magic
28 Ocak Cuma 05:30 / Dallas Mavericks - Phoenix Suns

TNT double-header'ı muhteşem bu gece ama ikisi de yayınlamıyor Türkiye'de. Şu iki maç için uykumdan feragat etmeyi ciddi anlamda düşünüyorum ama herhalde sadece Celtics - Magic'i internetten edinip yarın akşam izleyeceğim.

Boston ile Orlando bu sezon yaptıkları 2 maçı karşılıklı deplasmanlarda kazandılar. Perkins iki maçta da Howard'ı çok iyi tuttu. Zaten son 2-3 senedir bütün ligde Howard'ı en iyi durduran uzunlardan biri, muhtemelende birincisi. Orlando evinde ama hem savunmaları beklenilen düzeyin altında hem de Magic analizinde yazdığım gibi çok dengesiz hücum ediyorlar. Celtics Garnett döndüğünden beri 2'de 2 yaptı. Magic aynı şekilde deli gibi üçlük denemeyi sürdürüp, müthiş bir üçlük yüzdesi yakalamazsa şanslı takım Celtics. Ama tabii çok denk güçlerin Orlando'nun sahasında karşılaştığını unutmamak lazım. Gerçek bir double-header maçı...

Nowitzki ve Nash, iki kanka ve eski takım arkadaşı karşı karşıya. Mark Cuban hala kendisine sinirli midir acaba Nash'e istediği parayı vermediği için? Grant Hill dönüyormuş ve ilk 5'teki yerini alacakmış. Eğer %100 ise sistem takımı olan Phoenix'in ufak da olsa avantajı olabilir. Ama Suns hem formsuz hem de dedikodular aldı başını gidiyor. Mesela neymiş efendim Amare bilerek kendisini kasmıyormuş takas edileceği için, 4-5 takım birden ilgileniyormuş kendisiyle. Doğruya doğru, hiç eski Amare havası göremiyoruz kendisinde. Kısacası durum pek parlak değil Phoenix cephesinde.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

internetten nasıl indiriyosunuz maçı?paylaşırsanız 1 hafta içinde başınıza çok iyi bir şey gelecek :)

sabonis dedi ki...

buradan o tip siteleri paylaşmıyorum ama mail atarsan yardımcı olabilirim.

Adsız dedi ki...

mail attım,bi kaç gün oldu hatta.belki yanlış yere atmışımdır diye soruyorum;

konyaliportlandlilr@gmail.com değilmi mail adresi?