BIY AD

26 Ocak 2010 Salı

Gaines'e Piyango


Link

Deron Williams sakatlığında NBDL'den 10 günlük kontrat imzalanarak getirilen bir isimdi Gaines, ona haber verilen anın videosunu yukarıda bulabilirsiniz. Ardından Cavs'e karşı attığı maçı kazandıran üçlükle (aşağıda görebilrsiniz) sükse yaratan Gaines'e 2. bir 10 günlük kontrat verilmişti. Şimdi onun da süresi doldu ve Jazz onu bırakmak yerine sezon sonuna kadar sözleşme imzalamayı tercih etti.

Aslında bana göre pek önemli bir haber değil. Muhtemelen ellerinde sadece 2 tane oyun kurucu (Price-Deron) olmasından dolayı 3.'yü takıma katmak istediler diye düşünüyorum. Ama Cavs maçından sonra - özellkle Utah taraftarlarınca - büyük sempatiyle bakılan oyuncunun bu iyi haberini paylaşayım dedim. Çalışma, sabır, şansın sonunda NBA'e adımını attı 1 sezonluk da olsa ama tabii önemli olan devamını getirip getiremeyeceği.


Link

2 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=PI6iQgMp-nA Herhalde Sundiata Gaines'in yolculuğunu en iyi anlatan video bu olsa gerek.

raicem dedi ki...

Houston'daki Chuck hayes'in de benzer bi hikayesi var aslında. Houston için sakatlıklar açısından cehennem gibi geçen 05-06 sezonunda sakatlıkların çokluğu nedeniyle 10 günlük kontratla gelmişti. şimdi bakıyorum da 4 yıllık 8 milyon dolarlık kontrat, nereden nereye.