BIY AD

27 Ocak 2010 Çarşamba

Günün En İyileri - 25 ve 26 Ocak (LeBron ve Shannon Brown)

Önce dünün en iyi 10 hareketi:


Link

7 numarada Kirilenko'nun smacı çok güzel. Gerçi onu savunan iki oyuncu da kendisinden kısa ama yine de hoş gözüküyor.
4 numarada Beasley var. Bu sezon zannedersem 3. kere yapıyor bunu. Arada kaçırdığım olduysa 4-5 de olabilir. Müthiş takip ediyor bu kaçan şutları, şut atılırken orta sahada resmen!
3'te Jermaine Taylor var. Belki ağızları açık bıramıyor ama estetik bir hareket ve basket faul olması etkileyici.
2 numarada bana göre günün en iyisi olan LeBron var. Önce Jermaine O'Neal topu çok komik bir şekilde kaybediyor. LeBron alışageldiğimiz smaçlarından birini vurmaya gidiyor 4 nala. Wade hangi akla hizmet arkadan bloklayabileceğini düşündüyse artık bilmiyorum, faul yapıyor. Faule rağmen LeBron tabii ki rahatlıkla bitiriyor. Ancak sonra yere çok ters düşüyor. Diz bağları zarar görebilirmiş, neyse ki tank gibi LeBron. Ama yere düştükten sonra elleri havaya kaldırma hareketine bittiğimi belirtmem gerek.


Gelelim bugüne yani 26 Ocak'a:


Link

Günün 2 tane en iyi hareketi var bana göre. Gerald Wallace ve Shannon Brown.

5 numaradaki Wallace kesinlikle daha yukarıda olmalıydı. Bel arkasından yaptığı crossover ile J-Rich'i bakkala, okul, manav 3'lüsüne gönderiyor. Sonra da Amare reaksiyon bile veremeden, üzerinden çok güçlü bir smaç vuruyor.

Shannon Brown'ı anlatmaya bile gerek yok. Kaçan serbest atışı üçlükten koşarak gelip Jamison ve Haywood'un üzerinden smaçla tammalıyor. Bu smacı pek sık göremiyoruz NBA'de. Hatta son yıllardan bir Desmond Mason kalmış aklımda. Onunki de çok abuk birşeydi gerçekten, uçuyordu adeta. Eskilerden ise tabii ki Iverson ve Jordan'ınkiler var.

3 FARKLI FIKIR:

tolga dedi ki...

shannon brown insanmısın ya :S

Onder dedi ki...

shannon brownun hareketini canli stadda izleyen biri olarak diyebilirimki ictigim budweiser burnumdan geldi kaan kural nidasiyla cilgin attim. bu arada bi lafimda flip saundersa . koc degilsin.

CenaR dedi ki...

önder senin de isin is ha...bizim sehirde tbl takımı yok sen shannon brown dion:D helal olsun...