BIY AD

29 Ocak 2010 Cuma

29 Ocak Programı

30 Ocak Cumartesi 02:00 / Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers
30 Ocak Cumartesi 02:00 (NTV Spor) / Los Angeles Lakers - Philadelphia 76'ers
30 Ocak Cumartesi 02:30 (NBA TV) / Boston Celtics - Atlanta Hawks

30 Ocak Cumartesi 03:00 / Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves
30 Ocak Cumartesi 03:00 / Chicago Bulls - New Orleans Hornets
30 Ocak Cumartesi 03:00 / Washington Wizards - New Jersey Nets
30 Ocak Cumartesi 03:00 / Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder
30 Ocak Cumartesi 03:00 / Miami Heat - Detroit Pistons
30 Ocak Cumartesi 03:30 / Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs
30 Ocak Cumartesi 03:30 / Portland Trail Blazers - Houston Rockets
30 Ocak Cumartesi 04:00 / Sacramento Kings - Utah Jazz
30 Ocak Cumartesi 05:30 / Charlotte Bobcats - Golden State Warriors

İlginç valla. Taş gibi maç NBA TV'de iken, daha az ilgi çekecek olan maç NTV Spor'da. Tabii Lakers'ı tutan popülasyon oraya kayacaktır ayrı. Hawks bu sezonki 3 maçı da kazandı ve Celtics şu anda hala iyi durumda değil. Ben Garnett'in daha fazla dinlendirilmesi gerek diye düşünüyorum. Hawks 3-0 olduğu için favori konumunda ama kıran kırana bir mücadele olacak. Bibby'nin son haftalardaki formsuzluğu ve şutlarının bir türlü girmemesi bugün dezavantaj olabilir Hawks'a.

Nuggets-Thunder arasındaki ilk maçta Durant hiç fena oynamamıştı ama Nuggets'ın uzunları Thunder'ınkilere üstünlük kurmuştu ve Denver çok zorlanmadan kazanmıştı. Bu sefer daha çekişmeli bir maç bekliyorum. Durant-Carmelo düellosunu ise izleyemeyeceğiz çünkü Carmelo'nun Hornets maçında burktuğu bileği hala tam anlamıyla iyileşmedi. Kısacası Thunder favori olarak ön plana çıkıyor ama Thunder uzunlarının biraz mücadele etmeleri lazım.

Grizzlies-Spurs maçında ise bana göre son derece zorlu geçecek. McDyess-Bonner-Blair 3'lüsünden bir türlü istikrarlı bir oyun izleyemedik. Bugün de karşılarında ligin en sağlam, formda uzunlarından Gasol ile Randolph var. Spurs bu maçı kaybederse bir anda 8.'liğe kadar düşebilir. Parker da sakatlığı nedeniyle yok. Sonucu en belirsiz maçlardan biri bu gece, bana göre. Grizzlies pota altına Spurs'ün ne kadar iyi cevap verebileceğine bağlı sonuç bence.

4 maçtır kazanan Bulls ile son 5 maçın 4'ünü kazanan Hornets'ın mücadelesinde ise, evsahibi Hornets daha avantajlı. Paul faktörü ve Noah'ın sakatlığı (ama oynayacak) sebebiyle bu şekilde düşünüyorum. Tabii deplasman turunun 7. ve son maçına çıktıklarını da hatırlatmak lazım, artık yorgunluk yavaş yavaş etkisini gösterecektir.

0 FARKLI FIKIR: