BIY AD

31 Ocak 2010 Pazar

31 Ocak Programı (Lakers - Celtics NTV'de)

31 Ocak Pazar 20:00 / Denver Nuggets - San Antonio Spurs
31 Ocak Pazar 22:30 (NTV) / Los Angeles Lakers - Boston Celtics
1 Şubat Pazartesi 01:00 / Orlando Magic - Detroit Pistons
1 Şubat Pazartesi 01:00 / Indiana Pacers - Toronto Raptors
1 Şubat Pazartesi 01:00 / Philadelphia 76'ers - New Jersey Nets
1 Şubat Pazartesi 01:00 / Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers
1 Şubat Pazartesi 02:00 (NBA TV) / Phoenix Suns - Houston Rockets
1 Şubat Pazartesi 02:00 / Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
1 Şubat Pazartesi 02:00 / New York Knicks - Minnesota Timberwolves


Nuggets-Spurs maçı şu anda oynanıyor ve devreyi 45-41 önde geçti Nuggets. Carmelo hala oynamıyor. Bir de sakatlandığı maçta devam etmek istemişti ısrarla. Deli midir nedir? Maalesef internetin yavaşlığı nedeniyle izleyemiyorum maçı ama önemli değil isim olarak çok büyük bir maç NTV'de bizleri bekliyor.

İsim olarak diye özellikle belirttim çünkü Celtics şu sıralarda çok formsuz. Keşke iki takım da en formda, en sağlıklı oldukları bir dönemde karşı karşıya gelselerdi. Boston'da özellikle Kevin Garnett kesinlikle eski halinde değil. Hatta şöyle diyeyim, geçen seneyi geçtim, bu sezon başındakinden bile kötü durumda. Ne defansta ayakları gidiyor, ne sıçrayabiliyor, hücumda da boyalı alanı tamamen unutup sadece potadan 5 metre uzakta topu alıp ya şut atıyor ya asist yapıyor. Alabileceği pek çok ribaundu takımına kazandıramadığını gözlemliyorum. Niye All-Star arasına kadar dinlendirmediler aklım almıyor... Son 7 maçın 5'ini kaybetti Celtics (Son 2 maçta da Magic ve Hawks'a yenildiler), Lakers'ın ise şu sıralarda bir işler yolunda gidiyor, tabii onların da beklenilen dominant performanstan uzak olduğunu söylemeliyiz. Garnett'in ne düzeyde oynayabileceği, Gasol'ü sindirip sindiremeyeceği maçın sonucunu etkileyecek unsurlardan biri bence ama son maçlardaki Garnett'te hiç o havayı göremedim. Her neyse The Garden'da oynanacak bir Lakers maçından bahsediyoruz, atmosferin harika olacağından emin olabilirsiniz, izleyin izlettirin.
Ek not olarak: Phil Jackson Lakers ile 533. maçını kazanıp, Pat Riley'nin rekoruna ortak olmak istiyor.

NBA TV'den yayınlanacak maç da gecenin en iyi 2. maçı diyebiliriz herhalde. Herşeyden önce izlemesi zevkli olacak. Rockets bu sezon kendisini defans ile tanımayan bir takım olmaktan uzaklaştı gibi, içeride ciddi bir blok tehditleri yok. Hücumda ise devamlı boyalı alana girmeyi zorlayan bir yapıdalar, hem Scola-Landry ikilisi hem de Brooks bu konuda takımın liderleri ancak dış şutları istikrarsız. Suns'ı ise hepimiz biliyoruz, ligin en efektif hücum eden takımı ancak aynı zamanda en de kötü savunma yapan takımı. Ayrıca son haftalarda çok kötü gidiyorlardı, bunu son maçta Dallas'ı evlerinde yenerek biraz olsun durdurdular. Amare'nin takas dedikodularından etkilenmesinden dolayı çok kötü oynadığını söyleyebiliriz. Bence biraz onun performansına (özellikle defansta) bakacak bugünkü karşılaşmanın sonucu.

0 FARKLI FIKIR: