BIY AD

2 Şubat 2010 Salı

2 Şubat Programı

3 Şubat Çarşamba 02:00 / Toronto Raptors - Indiana Pacers
3 Şubat Çarşamba 02:00 / Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers
3 Şubat Çarşamba 02:00 / Milwaukee Bucks - Orlando Magic
3 Şubat Çarşamba 02:30 / Detroit Pistons - New Jersey Nets
3 Şubat Çarşamba 03:00 / Los Angeles Clippers - Chicago bulls
3 Şubat Çarşamba 03:00 (NBA TV) / Atlanta Hawks - Oklahoma City Thunder
3 Şubat Çarşamba 03:30 / Golden State Warriors - Houston Rockets


Öncelikle Hidayet'in bu gece oynaması beklenmiyor.2 gün önceki Indiana maçında suratına Dunleavy'nin dirseği gelmişti ve göz çukurunun altındaki kemikte ufak bir kırık/çatlak oluşmuştu. Bundan sonraki maçlara da maske ile çıkacak.

Gecenin en iyi maçı NBA TV'de, işi olmayanların izlemesini tavsiye etmekteyim. 2 hafta kadar önce Atlanta'da Durant'ı durduramamıştı Marvin Williams ve Maurice Evans ikilisi. Yıldız oyuncunun son 21 maçta 17 kere 30 sayının üzerine çıktığını söylemeliyim. Büyülü bir Ocak ayı geçirdi Durant. Atlanta'nın deplasmanda işleri daha da zor. All-Star seçilen Horford'ın Krstic-Ibaka ikilisine karşı üstünlük kurması gerekiyor kazanmaları için bence ve/veya Bibby'nin silkinip 1 sezon önceki formunu bulması lazım. Ama Crawford'ın gelişinden çok kötü etkilenmişe benziyor tecrübeli oyun kurucu.

Nets, şu an NBA'deki en uzun mağlubiyet serisine sahip takımla yani Pistons ile evinde oynuyor. Hazır Villanueva yokken, Gordon formunu bulmamışken, beşinci galibiyet gelebilir mi acaba? Herşeye rağmen çok zor ama en azından bir umut. Bana bugün 5-42 yapacaklarmış gibi geliyor nedense. Ama Nets'den bahsediyoruz tabii...

2 FARKLI FIKIR:

Dan Dirik dedi ki...

Bu geceyle alakalı değil ama Pierce'in ayağında kırık olabilirmiş...

LexLuthor dedi ki...

josh smith en genç 1000. bloğunu yapan oyuncu olmuş.

http://www.nba.com/hawks/news/smith_youngest.html