BIY AD

5 Şubat 2010 Cuma

4 Şubat'tan Notlar

Günün hayvan performansları:
Lebron James 16’da 9’la 36 sayı atarak tamamlamış maçı. Çizgiden tam 17 sayı bulmuş 21 denemede. 7 ribaundu 8 asisti 2 de top çalması var. İlk üç çeyrek Cleveland’ın üstünlüğü olsa da başa baş gitmiş maç. Wade ikinci yarıya çok kötü başlamış ama o ana kadar sayısı olmayan Jermaine O'Neal tutmuş oyunda Miami’yi. O da son çeyrekte sadece tek sayı atabilince Cleveland farkı açmış ve maçı 86-102 kazanmış.

Lamarcus Aldridge sahada kaldığı 41 dakikalık süre içerisinde 12/22 ile 28 sayı atıp 13 ribaund alarak takımının galibiyetinde büyük rol oynamış. Tabii buraya girmek için dün sadece 2 maç olmasından yararlandı da diyebiliriz. Portland 93-96 kazandı maçı.

Günün X-faktörü:
Martell Webster’ın 9’da 6’yla 21 sayısı var ama bundan daha önemlisi çok kritik anlarda attığı üçlüklerle takımına maçı kazandırdı diyebiliriz. Üçlük çizgisinin gerisinden 5’te 5’le oynadı zaten, 5 ribaundu 3 de asisti var.


Takımı baltalayanlar:

Boston Cleveland üst üste fazla zorlasa gerek, Quentin Richardson 7’de 0’da kalmış. İşe yarar tek istatistiği aldığı 2 hücum ribaundu. Tabii tek aksayan o değilmiş, diğer yaptıklarıyla baltayacı olarak gösteremesek de Wade 9’da 0’la girmiş ikinci yarıya.

Boşa kürek çekenler:
Evet Popovich resmi var. Nedeni de şöyle: Sabah kalktığımda maç hala sürüyordu ve son 2-3 dakikayı izleme fırsatım oldu. Miller'ın taktik faullerden ilkini kaçırması sonrasında fark 3'te kaldı ve Spurs'e bir üçlükle maçı uzatmaya götürme şansı geldi. İşte Popovich bu noktada mükemmel bir kenar oyunu çizdi. İzlerken mest oldum. Duncan'a indirilen top, aynı anda McDyess'ın perdesinden çıkan Hill ve Duncan'ın güzel pası. Ardından da Hill'in ekstra pası ve köşede bomboş kalan bir Manu Ginobili. Bu hücumun hakkı kesinlikle maçın uzatmaya gitmesiydi ancak boş atışı değerlendiremedi Manu. Gördüğüm en iyi çizilmiş hücumlardan biriydi. Ne kadar övsem, takdir etsem az...


Link

0 FARKLI FIKIR: