BIY AD

4 Ocak 2010 Pazartesi

4 Ocak Programı

4 Ocak Pazartesi 02:30 / Atlanta Hawks - Miami Heat
4 Ocak Pazartesi 03:00 / Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls
4 Ocak Pazartesi 04:00 (NBA TV)/ New Orleans Hornets - Utah Jazz
4 Ocak Pazartesi 05:30 / Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers


Son 3 maçlarını kaybeden iki takım da moralsiz ve moral bulmaya çalışacaklar. Geçen sene playoff'larda karşılaşmışlardı, Wade tek başına direnmişti Hawks'a ama 4-3 yenilmişlerdi. Bugün Miami'de kozlarını paylaşıyorlar. İki takım da hızlı uzun forvetlerini avantaj olarak kullanıyorlar rakiplerine karşı. Ama bunları kafa kafaya tokuştursak, Beasley kırılır herhalde. Ne kadar düşüşte olsalar da ve deplasmanda oynasalar da Hawks'u biraz daha avantajlı görüyorum.

Chicago Bulls tarafında koç Del Negro’nun koltuğunun sallantıda olduğunun haberleri çıktığından beri bir sıçrama görülüyor. Başta Derrick Rose olmak üzere Bulls artık daha çok savaşan ve maçlarını kazanmak için çırpınan bir takım görüntüsüne büründü. Koçlarını seviyorlar olabilirler mi acaba? Thunder'da Durant 8. kere üstüste 30'un üzerine çıkabilecek mi? Deng aslında tam ilacı bence Durant'ın. Zorlanabilir genç yıldız.

NBA TV'deki maç fena değil bu gece, bence her karşılaşma birbirine eşit gibi. Bence gecenin ikinci en zevkli geçecek maçlarından biri Hornets-Jazz maçı. Deron Williams ve CP3 eşleşmesi maçın en kritik eşleşmesi olacaktır şüphesiz. NBA'de her ne kadar CP3, Deron'dan üstün görülse de, ne zaman karşı karşıya gelseler Deron Williams Paul'ü alt etmeyi başarıyor. Pota altında West yavaş yavaş form tutuyor ancak karşısında da bu sezon Jazz’ı sırtlayan Boozer olacak. Boozer’ın savunmada kendini her zamanki gibi çok yormayacağını düşünürsek Hornets West üzerinden skor üretebilir bol bol.

Acıların takımı Portland, Clippers deplasmanına gidiyor. Aldridge’in durumu hala belirsiz, muhtemelen oynayamayacak. Sonradan anlaştıkları Shavlik Randolph zaten çok limitli bir oyuncu. Bu gece Kaman ve Camby’i nasıl ve kimle savunacaklar çok merak ediyorum. Özellikle Kaman’dan iyi bir performans izleyebiliriz. Diğer tarafta ise sakatlar arttıkça azan Roy’u, Butler ile durdurmaya çalışacak Clippers. Portland’ın bu sene bu kadar eksikle kazandığı maçlara bakarsak maçı kimin kazanacağını tahmin etmek çok zor.

0 FARKLI FIKIR: