BIY AD

6 Ocak 2010 Çarşamba

6 Ocak Programı

7 Ocak Perşembe 02:00 / New Jersey Nets - Atlanta Hawks
7 Ocak Perşembe 02:00 / Washington Wizards - Cleveland Cavaliers
7 Ocak Perşembe 02:00 (NBA TV) / Toronto Raptors - Orlando Magic
7 Ocak Perşembe 02:30 / Boston Celtics - Miami Heat
7 Ocak Perşembe 03:00 / Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves
7 Ocak Perşembe 03:00 / New Orleans Hornets - Oklahoma City Thunder
7 Ocak Perşembe 03:30 / Detroit Pistons - San Antonio Spurs
7 Ocak Perşembe 04:00 / Houston Rockets - Phoenix Suns
7 Ocak Perşembe 04:00 / Memphis Grizzlies - Utah Jazz
7 Ocak Perşembe 05:30 / Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers


Nets için çok fazla bir şey yazmaya gerek yok, zaten halleri ortada. Atlanta'nın moral bulma maçı olacak gibi bu akşam. Zaten takım kötü oynadığı için toplantı da yaptılar.

Hidayet bu gece NBA TV ekranlarında eski takımına karşı mücadele edecek, eski taraftarının önüne çıkacak. Kendisinin yerini alan Vince Carter karşısında etkili bir oyun sergileyeceğini öngörebiliriz çünkü Carter gerçekten çok formsuz ve bileği de onu etkiliyor. Howard ise Raptors'un zayıf pota altına karşı Orlando'nun en etkili kozu olacaktır, tabii üçlüklerden fırsat bulup onu beslerlerse.

Bundan 5 sezon önce finalde karşılaşan iki takımdan biri o günleri mumla ararken, diğeri zor da olsa zirvede tutunmaya çalışıyor. Spurs son aldıkları galibiyetlerle biraz toparlandığını gösterdi ama Pistons için aynı durum söz konusu değil. Hamilton, Prince, Gordon, Villanueva gibi isimler sakatlıklardan döndü ama Pistons hala çökük durumda. Hamilton'ın şut yüzdesi yerlerdeydi son maça kadar, dün gece %50'nin üzerine çıkarak belki bir işaret vermiştir bizlere? Yine de Spurs kazanacaktır. Tabii Ginobili'nin bütün takıma hastalığını yaymadığını varsayarsak.

Los Angeles derbisinde, Clippers cephesinde Kobe'yi durdurabilecek bir oyuncu yok. Rasual Butler fena bir savunmacı değil ama karşısında dünyanın en iyi şutör guard'ı olacak. Takımı sıkıştığında sazı eline alan süper yıldız, bu maçta ön planda olacaktır, çünkü Odom-Bynum ikilisi bugün zorlanabilirler Clippers pota altına karşı.

Celtics'de Pierce ve Rondo takımdaki yerini alıyor bu gece. Garnett ise yok.

2 FARKLI FIKIR:

Dan Dirik dedi ki...

Ahah SAS maçında parke çıktı xD

LexLuthor dedi ki...

washington'da ilk 5 başlayan f. oberto'dan suya sabuna dokunmayan performans : 11 dakikada 0/0 saha içi isabeti, 0/0 faul, 0 sayı, 0 rebound, 0 asist, 0 top kaybı, 0 top çalma, 0 blok, 4 faul. anlaşılan bu maçtaki görevi shaq'i faul çizgisine göndermekmiş :)