BIY AD

9 Ocak 2010 Cumartesi

Bırakın Çocuklar Oynasınlar

Arenas-Crittenton silah çekme olayından sonra Nets ve Wizards, oyuncularının uçakta kağıt/kumar oynamalarını yasaklamıştı. Konuyla ilgili Phil Jackson'ın görüşlerini almışlar:

"Uçakta yasaklasak, bu oyuncular otelde veya evlerine gittiklerinde ne yapacaklar? Tabii ki kumar oynayacaklar. Hatta uçakta oynamaları daha bile iyi çünkü böylece bizim gözetimimiz altında oluyorlar. Bizde 4 veya 5 oyuncu var oynayan ve çok iyi vakit geçiriyorlar. Stres atmak için harika bir aktivite onlar için." Hatta Jackson, oyunculuk günlerinde uçakta kumar oynadığını da itiraf etmiş ve bu konuda pek de iyi olmadığını söylemiş.

Kelimesi kelimesine Phil Jackson ile aynı fikirdeyim. Uçakta yasaklamak nasıl bir mantıktır? Uçakta oynanan kumar borcundan kavga meydana gelirken, evde oynanınca borçlar unutuluyor mu?

Lamar Odom da kağıt oynamanın takım olarak bir araya gelmelerini ve kenetlenmelerini sağladığını söylemiş. Şöyle devam etmiş: "Bu işin gideceği yer takımdan takıma farklılık gösterir. Olaylar yüzünden hassas bir konu şu anda ama bizim takımda samimiyeti/arkadaşlığı pekiştiriyor." Ancak sonra hafiften saçmalamış "Antrenmanda birşey olsa, antrenman mı yasaklanacak?" şeklinde.

Bu arada zannedersem dündü, Nets'in yasağı ile ilgili bir yerde okudum ve koptum: "Nets'de kumarın yasaklanması kötü oldu, en azından oyunculardan 1'inin birşey kazanma şansı olurdu."

6 FARKLI FIKIR:

littleiv dedi ki...

ahahah nets yorumu mükemmel

E-Küp dedi ki...

Nets yorumu çok güzelmiş ya :D
Ama Phil ve Lamar doğru söylemiş, oyuncuları yakınlaştırır bence de.Tabi hangisi arıza çıkarttı bilemem ama arızalardan da uzak durmak lazım.Antrenman yasaklanması da güzelmiş

jackiechiles dedi ki...

kumar falan iyi hoş da phil jackson'ın pozu nedir babacım ya? hey maşşallah.

Adsız dedi ki...

sabonis de pis kumarcıymış zamanında...

Berkay dedi ki...

lamar saçmalamış bea, ama canı isteyen adamı durduramazsın ki. kesinlikle katılıyorum söylenene. uçakta oynamazlarsa uçağa binmeyip vegasta oynarlar

Adsız dedi ki...

umarım davar odom adlı şahsiyet artest'e borç takma girişiminde bulunur ve başına bilimum talihsiz olay gelir