BIY AD

14 Şubat 2010 Pazar

Yetenek Yarışması Şampiyonu Nash

Aslında beklenilen gibi geçmedi yarışma. Jennings ile Westbrook (Son maçta kalçasından sakatlanan Rose'un yerine katıldı) ilk turdan direk elenir, Nash ile Deron'ı finalde izleriz diye düşünüyorduk. Böyle de oldu ama Jennings elenmesine rağmen az kalsın yarışmanın rekorunu kıracaktı. Driplingi, ilk 2 pası ve şutu müthiş bir şekilde geçtikten sonra 17 saniye civarında 3. pası bir türlü isabetli atamadı. Hatta bir denemesinde 1-2 metreyle falan kaçırdı atacağı noktayı. Rekor heyecanı olsa gerek. Aslında ileriye yönelik de çok hoş bir belirti değildi Jennings adına, daha burada heyecanlanıyorsa, playoff'larda falan ne olur acaba?

Her neyse, Nash ve Deron finale kaldılar. Ancak Nash'in 29.9 saniyelik derecesini geçecekmiş gibi gözüken Deron da 3. pasta takıldı aynı Jennings gibi ve 5 kere denemek zorunda kaldı. Haliyle Nash kazandı. Toplam 491 oy kullanılan blog anketinde Nash %38, Deron %29, Jennings %9 ve sakatlığı nedeniyle yarışmaya katılmayan Rose %24 oy almıştı.

Ayrıca Nash'in tanıtım sırasındaki sempatikliği ve sondaki yalancı blok çabası tebessüm etmemizi sağladı. Aşağıda fotoğrafları görebilirsiniz.



1 FARKLI FIKIR:

tkevin21 dedi ki...

Steve Nash'in kazanmasına sevindim yarışmada birçok komiklik yaptı.Ayrıca Jennings'e üzüldüm heyecandan olsa gerek bence o pası atsaydı en iyi dereceyi o yapardı.