BIY AD

10 Mart 2010 Çarşamba

9 Mart Programı

10 Mart Çarşamba 02:00 / Los Angeles Clippers - Orlando Magic
10 Mart Çarşamba 02:00 (NBA TV) / Miami Heat - Charlotte Bobcats
10 Mart Çarşamba 02:00 / Houston Rockets - Washington Wizards
10 Mart Çarşamba 02:00 / Philadelphia 76'ers - Indiana Pacers
10 Mart Çarşamba 03:00 / Boston Celtics - Milwaukee Bucks
10 Mart Çarşamba 03:00 / Utah Jazz - Chicago Bulls
10 Mart Çarşamba 05:00 / Sacramento Kings - Portland Trail Blazers
10 Mart Çarşamba 05:30 (NBA TV) / Toronto Raptors - Los Angeles Lakers

NBA TV'de harika bir maç var. Hani klasik bir deyim vardır ya Türk futbolunda "6 puanlık maç" diye. İşte Bobcats - Heat maçı için aynen geçerli bu. Bobcats Doğu'da playoff yarışında 1 galibiyet önündeki Heat'i konuk ediyor. Belki bir taraf 20 sayı farkla kazanacak ama başlamadan önce playoff maçı tadında olacak gibi gözüküyor. Heat'te Jermaine oynamayacak gibi duruyor ve bu da içeride Heat'in üstünlük kuramaması anlamına geliyor. Bu durumda evinde oynayan Bobcats daha şanslı ve favori. Umarım kazanırlar, çünkü playoff'a girmelerini istiyorum.

Lakers Gasol'ün takıma katılmasından sonra ilk defa 3 maç üst üste kaybetmiş oldular 2 gün önce Magic'e yenilerek. Bir tane daha kaybetmelerine ihtimal vermek zor, hele savunma özürlü Raptors karşısında. Bu arada Hidayet bugün dönüyormuş ancak karşısında son 2-3 haftadır tuttuğu oyuncuları bıktıran Artest var. Kısacası Raptors'a da yenilirlerse herhalde Kobe patlar sinirden. Mavs ve Nuggets da enselerindeyken kazanmalılar.

Pacers'da da son maçta Frye ile ufak çaplı bir kavga yaşayan Granger'ın ceza aldığını hatırlatayım. Frye da ceza aldı o da bir sonraki Suns maçında oynamayacak. Yarın videoyu paylaşırım.

4 FARKLI FIKIR:

Ömer dedi ki...

Bir kuralı araştırmanı istiyorum senden hocam.

Top tribünlere gidiyor, Calderon zıplıyor tam topu çevirecek en ön sıradaki seyirci topa dokunuyor top başka yere gidiyor ve topu Lakers'a veriyorlar.

Bununla ilgili var mı bir yaptırım? Ekran başında çıldırdım resmen...

Ve iddia ediyorum son yıllarda bu kadar kollanmamıştır bir takım. Lakers'lıların yanında yürüdük diye faul çalınmadığı kaldı bir. Ayıptır günahtır...

Helal olsun Raptors'ıma ama çok feci mücadele ettik...

Yalnız Hido bıraksın bu işleri, ya satranç oynasın ya hayır işlerine adasın kendini...

sabonis dedi ki...

benim bildiğim öyle bir kural yok. taraftar saha ççizgilerinin dışında dokunduysa top dışarıda sayılmalı diye biliyorum. ama araştırmadım.

kobeci dedi ki...

seyirci saha dışında olduğu içni boşluk olarak geçerli yani ben paso engelliyim maçı bişey yapamazlar. ayrıca lakers hakkıyla kazandı o seyirciyede helal olsun. kobe'de son saniyede susturdu herkezi.

Ömer dedi ki...

Lakers'in salonunda oynanan bir macta Kobe nasil herkesi susturmus oluyor?

Lakers hakkiyla kazanmis bir de, gulerler bu yoruma..