BIY AD

12 Mart 2010 Cuma

Magic'in Uğuru Uçan Çikolata


Link

2 ay kadar önce bu videoya denk gelmiştim ancak tek seferlik birşey olduğunu zannetmiştim. 01:35'te Dwight Howard, Lewis'in üzerinden smaç bastıktan hemen sonra Jason Williams geliyor ve Lewis'in yardımıyla güzel bir smaç basıyor. Meğersem bunu her maç yapıyormuş Magic oyuncuları. Gerçi bu yönde bir rapor, bilgi vs. yok ama yeni bir video daha çıkmış. Lakers'ın maç sırasındaki ritüelini biliyorduk, Magic'inki de maç öncesi Beyaz Çikolata'yı uçurmakmış:


Link

Ayrıca bunların yanında 2 videoda da Vince Carter'ın kendisini hiç sıkmadan, zorlamadan bastığı 180-360 arası smaçlar dikkat çekici. "Artık Carter bitti" diyenlerin aksine, hala smaç yarışmasına katılıp rahat rahat kazanırmış gibi bir havası var bence. Bir de tabii videonun başında dikkat çekildiği gibi 1.15'teki Gortat'nın vurduğu smaç var...

Son olarak da şunu belirteyim: Takım olarak çok eğlendiklerini görüyoruz. Gerçi maç öncesi bu kadar gevşek olmaları ne kadar iyiye işaret tartışılır ama en azından bir 'takım' olduklarını görüyoruz birlikte yaptıkları birçok smaçtan ve eğlenmelerinden.

8 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Yanlız ikinci video da Gortat'ın bacak arası yapıp smaç vurması bence hepsinden daha dikkat çekici bir olay

sabonis dedi ki...

Gortat'nın smaç yarışmasına katılmışlığı hatta yanlış hatırlamıyorsam kazanmışlığı var Almanya'da. Videonun başında da 1.15'e dikkat diye söylüyor zaten. ama onu da ekleyeyim bari yazıya =)

LexLuthor dedi ki...

ilk video'da da gortat'ın aynı smacı var 2.04'te.

yunus dedi ki...

konuyla alakasız ama en güncel yer burası olduğu için sorayım:
NYK eddie curry'ye al kardeşim 11m dolar siktir git dese salaryden düşmezmi.

motörkafa dedi ki...

Carter için söylediklerine aynen katılıyorum...Tamam video bitti derken sinsi sinsi hareketler yapıyor canına yandığımın:D

Adsız dedi ki...

Belki de Nets maçı diyedir o eğlenmeler, gevşeklikler:) Staples Center da böyle ısındıklarını pek sanmıyorum:)

CenaR dedi ki...

gortat forever

r7bertpires dedi ki...

@yunus
düşmez. şöyle bir hesabı var. mesela new york kontratını satın aldı diyelim. curry de 3 milyon dolara bi takımla anlaştı. bu 3 milyon dolardan bir yıllık minimum veteran kontratı çıkarılıyor(bu sene 1milyon 300bin dolardı.) ve ikiye bölünüyor. yani 1milyon 700bin'in yarısı, o da 850.000 dolar eder. bu 850.000, curry'nin alması gereken 11milyon dolardan çıkarılıyor. yani new york'un salary'sine 10milyon 150bin dolar olarak işleniyor.