BIY AD

25 Haziran 2010 Cuma

Bulls'dan LeBron Hamlesi (Güle Güle Hinrich)

2010 Draft'ında 17. sırayı ve Hinrich'i Wizards'a gönderip, karşılığında ikinci tur seçim hakkı aldı Bulls. 9 milyondan kurtuldular ve 29-30 milyon civarı bir boşluk açıldı salary cap'lerinde. Bu da kovaladıkları LeBron'un yanında ikinci bir maksimum kontratlı oyuncuya yer açtıkları anlamına geliyor. Gerçi sanırım tam olarak yetmiyor ama çok ufak bir fark kalıyor. Halledilir yani bir şekilde. İşin ilginci yaklaşık eş değerde kontratı olan Antawn Jamison'ı salary cap boşaltmak ve maddi açıdan rahatlamak için yollayan Wizards şimdi aynı kontrata sahip Hinrich'i aldı. Wall'u da aldılar mı, Wall-Arenas-Hinrich 3'lüsü olacak. Arenas bir şekilde takas edilecek veya kontratı satın alınacak gibi duruyor. Çok garip gerçekten...

Takas 8 Temmuz'dan önce yürürlüğe giremiyor çünkü o günden önce Wizards 9 milyonluk kontratı alamıyor Bulls'dan, salary cap'i o gün boşalıyor.

5 FARKLI FIKIR:

Absürd dedi ki...

Elini baya güçlendirdi chicago ama ben hala ny'a gidiceğine inanıyorum, umuyorum..

Adsız dedi ki...

chicago'ya gitmeyecek,başka bir şehirde kendi imparatorluğunu kurmak isteyecektir.ny ve miami en iyi seçenekler gibi gözüküyor o nedenle.hatta clippers bile olabilir çünkü tarihinde hiç süperstarı olmamış bir takım.

Adsız dedi ki...

çok ilginç bir şekilde, bütün sezon new york'a gideceği konuşulan lebron için miami ve chiago çok daha avantajlı konuma geçti şu anda. miami'nin de 2 tane max kontrat verecek boşluğu oldu. piyasada serbest yıldız oyuncu çok ama cap space altında takım sayısı da azımsanamayacak kadar çok. illa ki birkaç takımın eli boş kalacak bu sezon. bakalım daha neler olacak.

liquefied dedi ki...

LeBron gelecekse, Deng'den de kurtulur bu adamlar bir şekilde. İşte o zaman korkun bu adamlardan.

Adsız dedi ki...

bulls da 5 şampiyonluk kazansa "jordan 6 tane kazandı" yazar basın.. oranın kahramanı belli, salonun önünde heykeli var. asla önüne geçilemez.

miami ye giderse wade kalacaktır. lebron tam bir pippen rolünde kalmasa da 1 numara asla olmayacaktır taraftar gözünde, orası wade in mekanı çünkü, wade s house..

ewing, reed gibi adamlara saygımız sonsuz ama nyk hala kralını bekliyor. oraya gidip 3-4 şampiyonluk kazanacak adam basının da etkisiyle tanrı katına çıkar.