BIY AD

21 Haziran 2010 Pazartesi

Grizzlies Wallace ile Yola Devam Ediyor

Wallace dediğim Chris Wallace, Chris Wallace dediğim ise Gasol'ü bedavaya Lakers'a vererek NBA tarihinin en kötü takaslarından birine imza atan bir genel menajer. Diğer taraftan Deng, Hinrich gibi isimlerin de teklif edildiğini hatırlatayım. Thabeet seçiminin de başarılı olduğuna inanmıyorum. Son yıllarda bir Mayo var galiba olumlu hareketi. Tabii bir de geçen sezon iki tane süper sorunlu oyuncuyu takıma katması var. Iverson takımda kaos ortamı yaratırken, Zach Randolph'un ilginç bir şekilde evrim geçirip takım oyuncusu olmuştu. Tabii Gasol'ü tamamen ekonomk sebeplerle elden çıkarmışken Randolph'un 16 milyonluk kontratını alması da ayrı bir konu.

Kısacası Chris Wallace'ın başarılı olduğunu düşünen kişi sayısı bir hayli azdır herhalde. Şimdi bir de Gay'e maksimum kontrat verilebileceği konuşuluyor. Bu işe de imza atarsa Wallace, Grizzlies'in geleceğini baltalayacak. Ne bileyim Wallace'ı kovup, bu playofflar'ın öncesine kadar delicesine eleştirilen Kerr'ü bile takıma ekleseler daha iyi olurdu herhalde...

7 FARKLI FIKIR:

gay prof. dedi ki...

Bu youtube dns leri yine yasaklandı sanırım sayın site bloggerleri yeni çalışan dns verseniz videolar gözükmüyor

gay prof. dedi ki...

20 tane dns denedim hiçbiri açmıyor ethernet kablosunu ısırcam şimdi!

gay prof. dedi ki...

Yokmu dns verebilecek yahu??

Koray dedi ki...

bundan seneler önce slam dergisinde ve bir yabancı sitede thabeet henüz lisede iken gireceği nba draftında ilk sıralardan secileceğine dair benzer seyler okumustum yanılmıyorsam. Draft öncesindede mock draftların hic birinde ilk 3 dısında değildi lotteryden önce daha. Yani kötü bir draft demek cok büyük haksızlık olur.
Fakat gasol takası takas değildi, direk hibe oldu o=)haklısın o konuda.

sabonis dedi ki...

maalesef elimde dns yok çalışan site için. kendim bile giremiyorum. nefret ettim valla google yasaklarından...

Adsız dedi ki...

youtube jacker 7 deneyin arkadaşlar.. sorunsuz girebiliyorum..

Sheed dedi ki...

kerr konusunda 'play-off' sonrası da fikir değiştiren pek fazla kişi yoktu aslında.. başarıda ona paye biçen kimseyi görmedim en azından..