BIY AD

25 Haziran 2010 Cuma

Rasheed Wallace Basketbolu Bıraktı

Kalan 2 yıllık, 12 milyon dolar değerindeki kontratından vazgeçerek emekli oldu Sheed. Kafasına koydu mu, NBA'in en iyi uzunlarından biri oluyordu ama canı istemedi mi sahada mal mal geziniyordu. Bunu özellikle Pistons ve Celtics'te gördük son yıllarında. Çok severdim, sempatik bulurdum. Zaten bu haberin ciddi dedikoduları çıktığında yazmıştım içimden gelen şeyleri, tık. Özleyeceğim çılgın itirazlarını ve teknik faullerini. Pistons ile şampiyonluk kazanmış olsa bile, Blazers ile hatırlayacağım onu. O yüzden zaten Blazers formasıyla çekilmiş bir fotoğrafını koydum.

Yeniden NBA camiası içinde görmek isterim onu ileride bir gün.

7 FARKLI FIKIR:

Ozzyy dedi ki...

Heyt be rasheed,Nba'yı adam akıllı takip etmeye başladığım günlerde Portlanda sempati duymamın hala portlandlı olmamın en büyük sebebi.Onu detroit ve Boston günlerinden tanıyanlar pek sevmezler belki ama 2000 li yılların başlarında gerek hücum gerek savunma yönünden en iyi uzunlardan biriydi.

Lakersta Shaq yerine normal bir uzun olsaydı belkide playoffların ,finallerin MVP si olup kupaya uzanacak adamdı.

Velhasıl elden ayaktan düşmeden basketbolu bıraktığı için bir kez daha hayran bıraktı kendisine.

Unknown dedi ki...

Ben de onu hep Ruben Patterson,Bonzi Wells,Demon Stoudemire,Smith,Sabonisli efsane portland yıllarındaki oyuncuğuluyla hatırlayacağım.

stickman dedi ki...

konyalı portlandlılar üzgün.

hasan dedi ki...

bugün portland'ı destekliyorsam, bunun sebebidir. delikanlı gibi basketbolu bırakmış. 2 sene yattığım yerden paramı alırım ayakları da yapmamış, helal olsun. hem içerden, post-up oynayabilecek hemde bu kadar iyi şutu olan, isterse mükemmel savunma yapabilen bir uzun daha zor gelir nba'e. belki de gelmiş geçmiş en potansiyelli uzunlardan birisiydi.

Adsız dedi ki...

helal olsun be millet 500 bin doların hesabını yaparken ed curry'de vicdan namına en ufak emare gözükmezken 12 milyon doları kenara itebilmek. gerçekten büyük adam bu wallace özleyeceğiz

filelisepet dedi ki...

ben de Hawks formasıyla hatırlayacağım hep onu

utku dedi ki...

filelisepet güldürdün beni :))