BIY AD

24 Haziran 2010 Perşembe

Yalvarırım Beni Takas Etmeyin

Mo Williams'ın twitter'dan Cavs'in yeni genel menajeri Grant'e seslenmiş:
"Lüffen beni takas etmeyin, gitmeye hazır değilim. Yalvarıyorum. Burada işim henüz bitmedi. Dizlerimin üstündeyim... Lütfen. Ciddiyim."

Ah bir de playofflar'da doğru düzgün şut soksaydın, abuk subuk top kayıpları yapmasaydın 2 senedir. Sezon içinde LeBron ile beraber dansetmeler, eğlenmeler güzel tabii. Ama işler sıkışınca, ellerin titremeye başlıyor MoWill efendi... Merak ediyorum Mo'nun takas hakkındaki düşünceleri acaba LeBron başka takıma giderse değişir mi? Bakarsınız bu sefer de takas edilmek için yalvarır. Ne de olsa LeBron'suz Cavs sadece doğuda yer aldığından dolayı playofflar'a kalabilir o kadar. Bu da kendini beğenmiş ancak takımı taşımaktan çok uzak bir oyuncu için ayrılma sebebi olsa gerek.

2 FARKLI FIKIR:

Onur dedi ki...

Sabonis çok ağır konuşmuşsun valla. Hemde çok ağır

Adsız dedi ki...

@onur, Mo ağlıyordur şimdi...

Adamın basketbola yeterince saygısı yok, playoff'larda kötü oynaması onu çok da ilgilendirmiyor. Zaten bu sene geçen seneki gibi değildi, adamın içinde rahatlama da vardır bi nebze.

Yani sonuç olarak herif milyonlar alıyor saha içinde de dansını eder eğlenir. işte biz de burdan söveriz ancak. Suç onu lebronun yanına koyanda...