BIY AD

6 Temmuz 2010 Salı

Chris Duhon Magic'te

4 yıl - 15 milyon dolar karşılığında anlaşmış taraflar. Blake'ten 1 milyon dolar az kazanacak ama bana göre Blake'in yarısıdır. İki oyuncu da ligin iyi asist / top kaybı oranına sahip oyun kurucularından. Ama Duhon buna rağmen kritik ve saçma yerlerdeki karar mekanizmasında oluşan kısa devrelerle yer etmiştir benim aklımda. Yetmez kariyeri boyunca %39 ile şut atan bir adam olarak dikkat çeker. Ama tek olumlu yönü, orta mesafeden dripling üstünden kendi şutunu yaratırken ne kadar kötü yüzdeyle atarsa atsın üçlüklerde ilginç bir şekilde fena değildir. Yani Magic'in en çok baktığı özelliği iyi diyebiliriz. Buna rağmen çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim bu transferi. Fakat savunmada Jason Williams'a oranla çok daha iyi olduğunu da eklemeliyim. Jason Williams demişken, bu transferle onun Magic'e dönmeyeceği kesinleşti. Hatta NBA'de takım bulabilecek mi, o yönde şüphelerim var.

Ayrıca şu fotoğraftaki adama 15 milyon dolar verilir mi ya. Yazıktır =)

6 FARKLI FIKIR:

melo59 dedi ki...

bakalım new york tony parker'a yönelecek mi?

Adsız dedi ki...

4 e tamamlar işallah kızları

muyek dedi ki...

cirkinlik abidesi , kizlarinda zevkine tukureyim :)

mucho dedi ki...

newyorkun parkerı çok istediği biliniyor fakat spurs bu takastan müthiş kar etmedikçe kılını kıpırdatmaz.newyorkta da alınabilecek oyuncu hiç yok büyük ihtimal sign-trade gerçekleşecek. Bu durumda spursun isteyecegi en iyi boş oyuncu Haywood gibi görünüyor. jefferson-mason-bonner-bogans da gitti. Aslında Spurs her sene gibi transfer sezonunu A++ ile tamamlayabilir. Eski parçalar tekrar itina ile değiştirilebilir.

Xscape dedi ki...

@muyek
o kizlar icin zevk meselesi yoktur, para meselesi vardir.)

Adsız dedi ki...

adam sünepe gibi, yancı gibi. kızlarla hiç bi alakası yok kareye sığmış sadece naptınız gençler paraya bakıyor falan diyorsunuz bi de üzdünüz beni