BIY AD

5 Temmuz 2010 Pazartesi

Joe Johnson'a Max Kontrat

Hawks'ın teklifi 4 gündür masada duruyordu Joe Johnson için. Kendisi de düşündü taşındı ve 6 yıllık, 119 milyon dolar değerindeki kontrat teklifini kabul etti. Haberini vereyim de, artık öğlen gibi falan bir değerlendirme yazarım konu hakkında. Ama bana göre, Hawks açısından çok yanlış bir karar olduğunu söyleyeyim şimdiden.

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

phoenix'le şampiyon olabilecekken daha fazla para için atlanta'ya giden adamın max kontratı masada bırakacağını hiç düşünmemiştim zaten. neyse atlanta önümüzdeki 3-4 sene playoff ilk ya da ikinci turunda elenmeye devam edecek sanıyorum.

brk dedi ki...

benim anlamadığım tek bir nokta var, başkanlar masrafları kısmak isterken bu ücretlere nasıl izin veriyorlar? ya da daha doğrusu seneye gene ücret tavanlarını aşağı çekmeye çalışırken, bu sene nasıl uçuyorlar, bu adamlarda da bi tutarsızlık var.

Unknown dedi ki...

Cidden mantığım almıyor ama sanırım bütün genel menajerler anlaştılar..
Bu sene abarta bildikleri kadar abartıp seneye takımlar batınca alın işte bak sırf oyuncular yüzünden diyip ellerini mi kuvvetlendirmeye çalışuyorlar..Geçen sene 400 milyon zarar etmedimi bu takımlar hala neyin derdindeler anlamıyorum ki.. ATlanta ki pazarı da ufak bir takım. Çoğu maçında trübünleri bile dolmuyor. J.Jhonson gibi bir adam ki benim gözümde star falan değil iyi oyuncudur sadece..Buınu play off larda da gördük..Takımına maç kazandırramayan star mı olur!

Seneye NBa izleyemeyeğiz bu gidişle ona üzülüyorum ben:(

Adsız dedi ki...

6 yıl 119 milyon dolar-30 yaşında normal sezon oyuncusu bir Joe Johnson Allah akıl fikir versin Atlanta Gm'ine.Tamam nornal sezonun iyi oynuyor kaliteli bir oyuncu ama asla bir süperyıldız değil! Bu sezon playofflardaki düşüşü de mi bi fikir vermedi!

xenith dedi ki...

artık ligde overpaid diye bir kavram olmamalı bence :))

Adsız dedi ki...

Atlanta sırf elinden kaçırmamak için böyle bir kontrat verdi Joe Johnson'a.Onlardan biliyo bu paranın çok olduğunu..Öte yandan bu paraya bin tane öküz alınır be..:))