BIY AD

30 Ekim 2010 Cumartesi

Ruh Hastası Delonte West

10 maçlık cezası yüzünden yazın katıldığı Celtics ile maça çıkma fırsatı bulamayan ve antremanlara devam eden Delonte West'in başı dertten kurtulmuyor. Semih Erden'in de oynadığı 3-3 maçta birbirlerini savunan West ve Wafer'ın birbirlerine girdiği söyleniyor. West'in Wafer topu her eline aldığında faul yaptığı ve daha sonra da soyunma odasına giden Wafer'a ilk yumruğu salladığı söyleniyor. Tamam takım arkadaşları arasında kavga olabilir, futbolda da basketbolda da o adrenalinle itiş kakışta olabilir ancak West'in yaptığı bildiğiniz ruh hastalığı. Hem sürekli faulü yapıp hem de ilk yumruğu sallaması West'in bozuk ruh sağlığını anlatıyor sanki.

Takım kaptanları Kevin Garnett ve Paul Pierce ile genel menejer Ainge West'in garanti olmayan kontratının 10 maçlık cezasının bitmeden feshedilmesini düşündükleri de yazılanlar arasında. Ancak daha sonra Boston Globe'a konuşan Ainge kavgayı doğrulamasına rağmen takımda herhangi bir değişiklik olmayacağını belirtmiş. Ben olsam 5 dakika tutmam Delonte West'i takımda eğer olaylar yazıldığı gibiyse.

3 FARKLI FIKIR:

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

boston celtics.. itici ötesi itici takım ya

Adsız dedi ki...

Boyun bölgesine dövme yaptırdığını görüyoruz, ruh sağlığının pek de yerinde olmadığı belli, boyun bölgesine yapılan dövmelerden böyle bir sonuç çıkarıyorum:) (bakınız K-Mart)

mel dedi ki...

lebron adına feshetsinler =)) anladınız.