BIY AD

26 Ekim 2010 Salı

Söyleyin Ne Yapayım?


Link

Nike'ın LeBron için çektiği yeni reklam. Ben de Heat'e gitme kararını eleştirenlere bunu diyordum aynen. Ne yapsa eleştirelecekti sonuçta LeBron. Cavs'de kalsa "Ayrılmaktan korktu" diyenler olacaktı, Nets'e gitse "Tek başına Kral olmak istiyor" denecekti, Heat'e gitti "Korktu, Wade'e sığındı" dendi. Her şekilde bir kulp takılacaktı yani. Televizyonda canlı yayında Miami'ye gittiğini açıklaması ayrı bir konu, onu zaten savunan yok.

Bütün bu olaylar bir kenara, sezon bugün başlıyor. Reklamda bir de ufak mesaj var sanki bütün NBA'e: "You just gotta deal with the Heat" belki de bu tarz kelime oyunlarını sevdiğim için ben zorla çıkarmışımdır bilmiyorum.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

şöyle de birşeyler var.

http://www.youtube.com/watch?v=fiT84Y8lDS4&feature=player_embedded

gay doc. dedi ki...

mesele kulp takma olayı değilde.lebron tek başına şampiyonluk kazanacak biri olmadığı anlaşıldı.kendide anladı ve gitti.günümüzdeki bence tartışmasız en iyi oyuncudur kobe vs hikaye.ama olmayınca olmuyor.giderek iyi yaptı bence wade e sığındı diye saçma bir yorum yapacak biri olduğunuda düşünmüyorum.güçlerini birleştirdiler ve lebron hiç olmadığı kadar yakın şampiyonluğa

Adsız dedi ki...

gay doc uçmuş beyler kobe felan hikaye diyor o hikaye dediğin adam lider olduğu takımda şampiyonluk kazandı lebron efendi anca miami sahilleride karı kız kovalar.

Onur dedi ki...

Evet Kobe'nin yanıdaki kadro. Ron Artes+Lamar Odom+Bynum ve ve Paul Gasol. Paul Gasol gelmese Kobe takımı bırakıp gidiyordu. Ayrıca Gasol'ü alırken Lakers'ın çevirdiği işlerde ortada