BIY AD

11 Kasım 2010 Perşembe

10 Kasım'dan Notlar

Günün Hayvan Performansları:

- Deron Williams liderliğinde bir inanılmazı daha başardı Utah. Miami deplasmanında aldıkları galibiyetten sonra dün gece Orlando farkı çift hanelere çıkarınca herkes gibi ben de Utah'ın yorgunluğa yenik düşüp havlu atacağını düşündüm ama son çeyrekte toparlandılar ve Orlando'yu da dize getirdiler. Deron 30 sayı-14 asistle galibiyette başrolü oynadı. Ayrıca farkın erimesinde Deron Williams'a en büyük yardımı yapan Millsap 23, maçı koparan Al Jefferson ise 21 sayıyla burayı hakeden diğer isimler.

- Dün gece Houston karşısında kariyerinin ilk triple doubleını yapan John Wall, takımına da galibiyeti getiren oyuncu oldu. 19 sayı- 13 asist- 10 ribaund- 6 top çalması var, ben yazarken yoruldum... (Wall bu performansıyla triple double yapan en genç 3. oyuncu oldu, bu kategorideki ilk iki isim ise LeBron ve Odom)

- Geçen gece evinde Cavaliers'a kaybeden Nets rövanşı deplasmanda aldı. Devin Harris'in o maçtaki performansı galibiyet için yeterli olmamıştı dün gece bu şanssızlığını da kırdı. 31 sayı- 9 asisti var Harris'in.

- Curry sakatlıktan döndükten sonra formunu bulmaya başladı. New York karşısında 25 sayı- 8 asist- 6 ribaundı var. Bu istatistikleri Knicks karşısında yapmış olması etkileyiciliği biraz azaltıyor belki ama buraya girmesine engel değil. Yine aynı maçtan David Lee, MSG'a dönüş maçında eski takımının taraftarlarını üzdü. Karşısında Amare'yi de bulunca 28 sayı- 10 ribaund yaptı.

- Memphis karşısında ilk yarıyı 15, maçı 25 sayıyla tamamlayan Terry takımının ilk yarıda ayakta kalmasını sağladı. Ayrıca Matrix de uzun zaman sonra etkileyici bir maç çıkardı 20 sayıyla, ikinci devrenin başında farkı açan isimdi kendisi.

- Westbrook-Durant ikilisi dün gece 76'ers karşısında takımını ipten aldılar. 31'er sayı üreten ikili Thunder adına kafa kafaya giden maçın son 16 sayısını da kaydetti. Westbrook'un ayrıca 12 asisti var.

- Ve assolist en sona denk geldi. Dün gecenin en iyi performansı Beasley'e ait. Sacramento deplasmanında takımının ürettiği 98 sayının 42'sini atarak kariyer rekoru kıran Beasley 9 da ribaund aldı ve Minnesota'yı galibiyete taşıdı.


Boşa Kürek Çekenler:

- Yao'nun sakatlığıyla morali bozulan Houston'da ayakta kalan Scola-Martin ikilisinin çabaları galibiyete yetmedi. Scola'nın 24, Martin'in 31 sayısı var.

- Amare'yi buraya koyma konusunda kararsızdım aslında. Savunmada çok kötüydü ve 6 turnoverı vardı. Ama tüm bunlara rağmen yüzdeli şut isabeti ve yaptığı 33 sayı- 10 ribaundla yazmayı uygun gördüm.

- Zach Randolph Dallas'a karşı Memphis adına ayakta kalabilen tek isimdi. Özellikle boyalı alanda çok etkili olan Randolph, maçı 4'ü ofansif 9 ribaund ve 23 sayıyla tamamladı.

Bizimkiler:

- Delfino'nun bu gece de süre alamadığı maçta Ersan kenardan gelerek 27 dakikada 16 şut girişimiyle 17 sayı- 10 ribaund üretti. Oldukça girişken ve aktif olduğunu çıkarıyorum istatistiklerinden. Umalım ki Delfino döndüğünde bu performansı devam etsin.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

kevin durant 16-16 serbest atış 7-18 fg.
d whistle ı bile geçti resmen artık.

Adsız dedi ki...

Semih erden'in 14 dakikada 5 serbest atış attığını düşünürsek normal rakam..