BIY AD

12 Kasım 2010 Cuma

11 Kasım'dan Notlar

Günün Hayvan Performansları:
-Ray Allen bazen öyle bir atmaya başlıyor ki izleyenlere sanki hiç kaçırmayacakmış gibi geliyor. En son geçen final serisinin 2. maçında böyleydi. Tam 8 üçlük sokmuş ve Celtics Staples Center'dan galibiyet çıkararak seriyi eşitlemişti. Miami deplasmanında da benzer bir performans sergilemiş Allen. Celtics'in Heat'i deplasmanda yenerek Miami'ye karşı ikinci galibiyetini aldığı maçta 7 üçlükle 35 sayı üreterek takımına galibiyeti getirdi Ray Allen.

-Chicago back-to-back'ten gelen Golden State'i 30 sayı farkla çok rahat geçerken Derrick Rose bu sezon bizi alıştırmaya başladığı double-double'larından birini daha yaptı ve takımının yıldızı oldu. 22 sayı 13 asist ile oynadı ve takımına galibiyeti getirdi. Geçen sezon sadece bir maçta 13 asisti olan Rose, bu sezon daha şimdiden 3 maçta 13 ve üstüne çıktı. Bunun yanında Luol Deng'de 26 sayı 11 ribaund 6 asistle Rose'un en büyük destekçişi oldu.

-Denver-Lakers maçını izleme fırsatı buldum (Varol League Pass!) ve maçın analizini öğleden sonra yapacağım öncelikle bunu belirtiyim Carmelo'nun performansına geçmeden. Kobe'nin 26.000. sayısını attığı ve bu sayıya ulaşan en genç oyuncu olduğu maçta sezona kötü başlayan Carmelo damga vurdu. 32 sayı 13 ribaund ile yıldızlaşan Carmelo için asıl değerli olan bu istatistikleri Artest ve Barnes gibi iki çok iyi savunmacıya karşı yapmış olmasıydı.

Boşa Kürek Çekenler:
-LeBron James şu ana kadar Miami'nin saha içindeki lideri. Yani Cleveland'da nasıl oynuyorsa burada da öyle oynuyor. Top hücumlarda daha çok onun elinde ve hücum organizasyonlarını kendisi yapıyor. Wade ise sadece skor üretmeye kanalize olmuş durumda. LeBron'un liderliği rakamlara da yansımış durumda. Topa sürekli hükmeden LeBron'un rakamlarında Cleveland'dan geldikten sonra düşüş olması beklenirken o düşüşün çok az olduğunu da belirtmek gerekiyor. Kendi evlerinde Boston'a yenildikleri maçta 35 sayı 10 ribaund 9 asist ile oynayarak takımının yıldızı oldu. Ayrıca maçta tam 22 serbest atış kullandığını da belirtmek gerekiyor. Celtics ise takım olarak 25 tane kullanmış.

Bizimkiler:
-Ömer Aşık aldığı süreleri iyi değerlendirmeye devam ediyor. Golden State karşısında 11 dakika aldı ve bu 11 dakikaya 8 sayı 5 ribaund gibi değerli bir istatistik katkısı sığdırdı. Umarım çaylak duvarına çarpmaz ve uzun süreler böyle devam eder.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

wade herhalde kariyerinin en kötü maçını çıkarmış..maçı izlemediğim için kesin bir şey diyemem ama 40 dkda 8 sayı(%17 ile) 3 assist 6 top kaybı nedir???hadi hücum da gününde olmaz falan filan ama savunmada da 1 rebound 0 top çalma yapmış...bostona sağlam para basmış olabilir bu sefer cidden

ahmetrobenson dedi ki...

deidk arkadaş biz bir ipte 2 cambaz oynamaz heleki 2 forvet hiç oynamaz wade kardeş kopta gel sen bjk cola turkaya..