BIY AD

9 Kasım 2010 Salı

3 Saniye! 3 Saniye!


Link

Gece maçları izlemedim erken kalkmam lazımdı. Monta Ellis'in sakatlandığını okuduktan sonra bir bakayım dedim nasıl olmuş diye. Videoyu izlerken ses pek açık değildi, Jarrett Jack'i gördüm, yerde yatan Monta Ellis'i gösteriyordu hakeme oyunu durdursun diye. "Helal olsun" dedim önce. Ama arkadan gelen sesler de dikkatimi çekmedi değil. Sesi arttırıp bir daha izleyince ne duyayım? Jarrett Jack bir taraflarını yırtıyor hakemin sakatlanmış Monta Ellis'e 3 saniye ihlali çalması için. Hey Allah'ım ya... Bunlar nasıl insan? NBA nasıl "cares"? Sinirleniyorum. Gören de NBA Finalleri'nde 7. maç son topa kalmış falan sanacka. Hoş, durum öyle bile olsa Jack'in yaptığına bahane değil ama en azından anlayabilirim o zaman...

Hatırlayanlar olacaktır, Nick Collison çakalı da buna benzer bir şekilde Carmelo'nun sakatlığından yararlanmaya çalışmıştı geçen sene. Jack ile Collison bu mantalite ile çok süper kanka olabilirler.

Monta'ya da geçmiş olsun dileklerimizi iletelim. Pozisyonda da gördüğüm kadarıyla faul yok. Top ile el karışık bir müdahale var ama kola dokunulmuyor.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

karakter meselesi

Adsız dedi ki...

net faul. iyi izleyin.

Adsız dedi ki...

"Gören de NBA Finalleri'nde 7. maç son topa kalmış falan sanacak."

bu nedir ya fazla hayal kuruyosun.