BIY AD

10 Kasım 2010 Çarşamba

9 Kasım'dan Notlar


Günün Hayvan Performansları:
- Burayı bireysel olarak en çok hakeden isim kesinlikle Paul Millsap'tı. Maçın son saniyelerine kadar "Boşa Kürek Çekenler" kategorisinin bir numarası olarak görünüyordu ama takımına galibiyeti getirince yeri de burası oldu.

- Indiana'yı takım olarak buraya koymamak haksızlık olurdu. Denver'a tek çeyrekte attıkları 54, maç boyu attıkları 144 sayıyla dumura sürüklediler herkesi. Ama takımda 2 kişinin yeri apayrıydı. Darren Collison maç boyunca oyunu domine etti, tempoyu ayarladı ve 29 sayı- 6 asist üretti. Mike Dunleavy oyunun her anında Collison kadar verimli olmadı belki ama akılda daha kalıcı bir performans sergiledi. Çünkü anlık parlaması olağanın çok üstündeydi. Onun da 31 sayısı var.

- Portland'ın yıldızı LaMarcus Aldridge, takımının Detroit'i evinde ağırladığı maçta 19 sayı- 17 ribaundla sağlam bir double doublea imzasını atmış. Her ne kadar mevzuya konu olan rakip pota altı Detroit'in olsa da Aldridge'in performansına gölge düşürmemeli bu durum.


Boşa Kürek Çekenler:
- Nets'in evinde Cavaliers'a yenildiği maçta Devin Harris ve Outlaw'ın çabaları boşa gitti. Outlaw takımın skor yükünün hemen hemen 3'te birini üretti. Devin Harris ise maç boyunca Mo Williams'a büyük bir üstünlük sağladı ama galibiyet gelmedi.

- Aslında son 30 saniyede 8 sayılık farktan maçı veren bir takımın oyuncusu için boşa kürek çekti demeye içim el vermiyor ama Wade'in oyununa yazık oldu. 39 sayı- 6 ribaundı var süper yıldızın ama son dakikada takım olarak yaptıkları basit hatalarla galibiyeti Utah'a armağan ettiler.

- Sezon başından beri takımdaki diğer çaylakların gerisinde kalan Aminu dün Hornets karşısında kısa kariyerinin en etkili maçını çıkarmış. 20 sayı- 8 ribaundla tamamlamış maçı. Ama bu performansı galibiyet için yeterli olmamış.

- Minnesota'nın elinde kalan doğru düzgün tek oyuncusu konumundaki Kevin Love, dün gece güçlü Lakers karşısında inanılmaz bir oyun çıkarmış. 23 sayının yanı sıra 11'i ofansif 24 ribaund çekmiş Love. Gasol-Odom ikilisine karşı bu dominasyonuna karşın galibiyetin gelmemiş olması ve dahası bu performansının çoğu zaman galibiyete yetmeyecek olması ihtimali ne acı...

Bizimkiler:
- Skiles çok sert birşeyler içmediği sürece Ersan en az 15 dakika süre bulacak gibi görünüyor maç başına. Dün gece Delfino'nun da yokluğunda oyunda kaldığı 19 dakikada 12 sayı- 9 ribaundla oynamış Ersan ki bu ribaundların 4'ü ofansif.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

"Burayı bireysel olarak en çok hakeden isim kesinlikle Paul Millsap'tı. Maçın son saniyelerine kadar "Boşa Kürek Çekenler" kategorisinin bir numarası olarak görünüyordu ama takımına galibiyeti getirince yeri de burası oldu. "

:O

bu kadar değil di mi? sanırım yazmayı unuttunuz, veya ayrı bişeyler geliyor? Kariyerinde 2/20 üçlükle oynayıp son 28 saniyede 3 üçlük atan, yetmemiş gibi hücum ribaundu alıp maçı uzatmaya götüren adamdan bahsediyoruz. 46 sayı falan geçtim hadi

Adsız dedi ki...

öhm aşağıda varmış lan geri aldım mesajı