BIY AD

5 Aralık 2010 Pazar

4 Aralık'tan Notlar

Günün Hayvan Performansları :
Soner yazdı zaten Meeks'in yaptığını ama buraya da koyalım. 10'da 7 üçlük isabeti ve 26 sayı bulduğu maçta Jodie Meeks Philly'nin nadir galibiyetlerinden birini almasını sağlamış Bobcats karşısında

Milwaukee'in Howard-Nelson-Redick üçlüsünden yoksun Orlando'yu mağlup ettiği maçta Howard'sız pota altının keyfini çıkarmış Bogut 31 sayı 18 ribaund ile. 16'de 5 serbest atış atmış ama bunu kabul edebiliriz çünkü rakip uzunların ikisinin de 6 faulden atılmasında büyük rolü var.

Derrick Rose için pek hayvani sayılmaz ama başarılı oyun kurucu takımının uzatmada Houston'ı yendiği maçta 47 dakika sahada kalıp 30 sayı 7 ribaund 11 assist 5 top çalma yapmış. Maçı uzatmaya götüren basketi attığının da altını çizelim.

Kevin Love şov da devam ediyor bu arada. Zayıf Cavs'e karşı 28 sayı 19 ribaund'la yeni bir 20-20'nin kıyısından dönmüş Wolves pivotu. 5'te 5 üçlük attığını da eklemek lazım. Wesley Johnson da 9'da 8 şut isabeti ile 20 sayılık katkı vermiş.

Takım halinde Minnesota'ya da değinmek lazım. 26'da 18 üçlük atarak, kulüp rekorunu kırıp, dağıtmışlar Cleveland'ı. Hoş Cleveland'ı dağıtmak için çok birşey gerekmiyor ama bu şut performansı yine de dikkat çekici.

Toplamda 75 sayı üreten Big Three'yi de buraya koymamak olmazdı. Wade 26-10 , Bosh 22-10, LeBron 27-7 yapmış.

Boşa Kürek Çekenler:
Tyreke Evans'ın yüksek yüzdeyle attığı 25 sayı ve yaptığı 8 asist takımına yetmedi. Udrih yeniden ilk 5'e yerleşince, adam gibi hücum edebilen Sacramento, Dallas'ı çok zorladı ama son dakika içinde kaybetti maçı.

Takımı Baltayanlar :
Howard'ın yokluğunda toplam 38'de 13 isabet bulan Lewis-Carter ikilisi, yakmışlar adeta Magic'i. Takımın herşeyinin Howard olduğunu yine görmüş olduk, tabii dar bir kadroyla oynadıklarını da unutmamak lazım. Nelson, Anderson, Redick ve Pietrus da yoktular.

Chase Budinger takımının uzatmada kaybettiği maçta 6'de 0'la yokları oynamış. Kyle Lowry de 17'de 5 ile ona eşlik etmiş. Önümüzdeki hafta Brooks dönüyor zaten.

Atlanta takımında 5'te 0 üçlük, toplamda 16'da 6 atan Crawford burayı hakediyor sanırım. Ayrıca 31 dakika süre aldığı maçta 9'da 2 atan Marvin Williams da Miami'nin galibiyetinin mimarlarından.

Bizimkiler :
30 dakika süre alan Ersan yanlızca 4 kez potayı düşündüğü maçta 1 isabet bulabilmiş. 4 sayı 8 ribaund rakamlarıyla oynayan milli oyuncumuzun istikrarsız oyunu devam ediyor.

Ömer ise 53 dakikalık maçta sadece dört buçuk dakika sahada kalabilmiş. Boozer'ın dönüşüyle beraber 10 dakikanın üzerine çok nadir çıkabilecek herhalde Ömer.

1 FARKLI FIKIR:

JabbaR dedi ki...

Nasıl istikrarsız oynamış ersan yahu maçı izlemeden yorum yapmak büyük haksızlık olmuş 30 dakika oynadı ben diyeyim 4 kez siz diyin 5 kez pas alabildi bu süre içinde, kaan kuralla ismail senolun belirttiği gibi ortalama yarım pasla oynuyor bucks çok aciz bir takım, ersan bir an önce kaçmalı oradan. Bütün bu olumsuzluklara rağmen savunma konsantrasyonunu hiç kaybetmedi hiç pas alamadığı maçta bunun sonucundada maçı ersanla bitirdi skiles kenara almadan