BIY AD

7 Aralık 2010 Salı

6 Aralık'tan Notlar


Günün Hayvan Performansları:
-Carlos Boozer 4. maçında da performansını yükseltmeye devam ediyor. Derrick Rose'un standartlarının altında kaldığı maçta sahneye Boozer çıktı ve takımını galibiyete taşıdı. 21'de 13 şut isabetiyle 29 sayı ve 12 ribaund ile Thunder'ı yıkan isim oldu. Ayrıca Boozer 29 sayısının 13'ünü de 3. çeyrekte attı.

-Amare Mozgov'un benche çekilip kendisinin 5 numaraya kaydırılmasından sonra inanılmaz performanslar gösteriyor. Takımı Minnesota'yı geçerken Amare 34 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Son 5 maç ortalaması 34 ve bu maçların hiçbirinde 30 sayının altına inmedi. Ayrıca takımı da bu süre zarfında 5 galibiyet aldı ve %50 galibiyet oranının üstüne çıktı. Hem 5 maç üst üste 30+ sayı atıp hem de takımına 5 galibiyet getiren son New York'lu ise Stephen Marbury. 2005 Şubatında gerçekleştirmiş bunu Starbury.

-Miami'yi birkaç maçtır izleme fırsatı bulamamıştım, Milwaukee karşısında hem Miami'yi, hem de Ersan'ı izlemek için bilgisayarın başına geçtim ve bıraktığımdan çok farklı bir Miami buldum karşımda. Hatırlarsınız, Miami'nin çok durağan hücum ettiğini ve sadece isolation oynadığını yazmıştım ancak bu maçta daha efektif hücum eden, toplu oyuncuların yanı sıra topsuz oyuncuların da hareketli olduğunu ve Miami'nin yavaş yavaş hücum sistemini oturtmaya başladığını farkettim. Arka arkaya 5. galibiyetlerini Milwaukee karşısında aldılar ve bu maçta da Wade'in performansı ön plana çıktı. Wade 25 sayısının yanına kariyerinin en yüksek rakamı olan 14 ribaund ekledi ve maçın yıldızı oldu.


Takımı Baltalayanlar:
-Rashard Lewis sene başından beri çok kötü performanslar gösteriyor. Rakamlarının yanı sıra oyun içinde de inanılmaz hatalar yapıyor. Sene başından beri gösterdiği kötü performansı Atlanta karşısında da sürdürdü ve 11'de 3 şut isabetiyle oynadı ve 36 dakika sahada kaldığı maçta sadece 2 ribaund aldı.

-Jeff Green takımı Chicago karşısında mağlup olurken 9 şutunda sadece 1 isabet buldu ve maçı 7 sayıyla tamamladı.

-Raptors benchini birbirinden ayırmayarak buraya koymak istiyorum. Raptors tam 100 şut attığı maçta İndiana karşısında galip gelememesi gibi Raptors'ta süre alan 11 oyuncudan 9'u en az 1 hücum ribaundu alması gibi ilginç istatistiklerin ortaya çıktığı maçta Raptors benchi felaket bir şut performansı gösterdi. Barbosa 5/14, Ed Davis 3/8, Bayless 2/10 ve Kleiza 5/12 şut isabetiyle oynadı. Toplamda 44'te 15 isabet buldular ve Raptors'un maçı kaybetmesindeki en büyük etkenlerden biri oldular.


Boşa Kürek Çekenler:
-Buranın müdavimlerinden Kevin Love New York karşısında ortaya koyduğu 33 sayı 15 ribaund ile yine burada yer alıyor. 5'te 3 üçlük bulduğunu ve 10'da 10 serbest atış attığını da belirtmek gerekiyor.

Bizimkiler:
-Ersan istikarsız performansına devam ediyor. Ancak bu istikrarsız performans direkt olarak takımıyla ilgili. Takımı çok dağınık ve başta Jennings olmak üzere bir günleri bir günlerini tutmuyor. Takımın Jennings'in oynadığı pick-and-roll'ler dışında düzenli olarak kullandığı bir hücum sistemi yok ve Ersan'ın hücumda yapabileceği tek şey pick-and-roll oynanırken üçlük çizgisinin dışına açılıyor. Eğer Jennings Ersan'ı görürse Ersan şut atabiliyor, yoksa sürekli hücumdan savunmaya, savunmadan hücuma gidiyor. Miami'ye kendi evlerinde yenildikleri maçta 4 sayı 3 ribaund 3 asist ile vasat altı bir performans gösterdi Ersan.

-Noah'ın faul problemine girip sadece 20 dakika sahada kaldığı maçta Ömer 14 dakika sahada kalarak 2 sayı 2 ribaund 1 asist 1 top çalma ile oynadı.

0 FARKLI FIKIR: