BIY AD

27 Şubat 2011 Pazar

27 Şubat Programı

27 Şubat Pazar 19:00 / Phoenix Suns - Indiana Pacers
27 Şubat Pazar 21:30 (Gece 00:00'da NTV SPOR'da banttan) / Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder
28 Şubat Pazartesi 00:00 / Philadelphia 76'ers - Cleveland Cavaliers
28 Şubat Pazartesi 00:00 / Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves
28 Şubat Pazartesi 01:00 / Charlotte Bobcats - Orlando Magic
28 Şubat Pazartesi 01:00 / Dallas Mavericks - Toronto Raptors
28 Şubat Pazartesi 02:00 / Houston Rockets - New Orleans Hornets
28 Şubat Pazartesi 02:00 (NBA TV) / Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs
28 Şubat Pazartesi 03:00 / New York Knicks - Miami Heat
28 Şubat Pazartesi 05:30 / Atlanta Hawks - Portland Trail Blazers

Keyifli bir haftasonu akşamı bizi bekliyor. Maç değerlendirmelerinden önce NTV SPOR'a şikayetimi bildireyim. Hadi maçları banttan yayınlıyorsunuz ona razıyız da şu internet sitesini bir düzene soksanız. Koskoca kanala yakışmıyor, yayın akışını ararken kaybolduğumuz yetmiyor gibi bir de eksik bir şekilde hazırlanıyor. Suns taraftarı olarak bir şikayetim de NBA yönetimine olacak. Playoff yarışı bu kadar kızışmışken, rakiplerinin maçını gece, Suns'ın maçını öğlen saatine koymanız akıllarda soru işareti bıraktı, hafta içi kupa maçı da yokken pekala pazartesiye alabilirdiniz Pacers karşılaşmasını...

Bir süre boyunca olabildiğince çok maç izlemeye çaba sarfedeceğiz çünkü takas sonrası oyuncuların ve takımların yeni performansları müthiş bir heyecan uyandırıyor. Suns adına sağlık kontrollerinden geçen Brooks'un forma giymesi bekleniyor. Pacers'ta Vogel rüzgarı yavaş yavaş diniyor ama zaten dinmese tuhaf olurdu, çünkü %90 galibiyet oranıyla gidiyorlardı. İki takım açısından da önemli ve sonucunun kestirilmesi zor bir maç. Love'ın Warriors karşısında kendi ortalamasının üzerine çıkma ihtimali yüksek. Oldukça tempolu ve skorlu geçecek gibi o karşılaşma da. Grizzlies Spurs karşısında sürpriz yapıp playoff potasındaki yerini korumak isteyecektir ama ligin belki de en zor deplasmanında Gay'siz pek şansları yok gibi. Üçlüsünü bulan Heat, kendilerinin izinden giden Knicks karşısında... Cavaliers maçında fena göründü Knicks, savunmada tel tel döküldüler. Bu gece de öyle oynarlarsa maç ilk yarıdan kopar benden söylemesi. Gecenin en izlenesi maçında Lakers ile Thunder karşı karşıya gelecek. Perkins sakatlığı sebebiyle 2 hafta yok ama Thunder'ın Lakers'ı zorlaması için de Perkins'e gerek yok. Keyifli ve çekişmeli olacaktır. Gecenin son maçında Hawks, Blazers'a konuk olacak ve Gerald Wallace ilk defa Blazers forması giyecek. Camby'nin oynama ihtimali var. Onun oynayıp oynamaması maçın seyrini değiştirebilir çünkü Aldridge pivot pozisyonunda maçların son bölümlerinde çok yoruluyor. Hawks'ın atletik uzunları epey yıpratacaktır kendisini.

3 FARKLI FIKIR:

Ender dedi ki...

yeter ntv yeteeeer demek istiyorum. ayda yılda bi bu saatlerde maç yayınlanıyor, hem de böyle nefis bir maç fakat o'nu bile canlı vermiyorlar. allah bilir kimin maçını verecekler. numanica mı, osasuna mı. idman tv'de var ne de olsa. oradan izleriz. bu arada lütfen artık günün maçlarına idman tv maçlarını da ekleyin. turksat üzerinden yayın yapıyorlar ve sürekli canlı olarak maç yayınlıyorlar. bu akşam okc-lal maçı canlı yayınlanıyor.

Adsız dedi ki...

'Suns taraftarı olarak bir şikayetim de NBA yönetimine olacak. Playoff yarışı bu kadar kızışmışken, rakiplerinin maçını gece, Suns'ın maçını öğlen saatine koymanız akıllarda soru işareti bıraktı, hafta içi kupa maçı da yokken pekala pazartesiye alabilirdiniz Pacers karşılaşmasını...' bu yorum hangi ruh haliyle yazıldı merak etmekteyim eskenes herhalde saka olsun diye dusunmek istiyorum

ad dedi ki...

@adsız

hayır, nba üzerine blog açıp her detayını eşşek gibi takip eden bu adamlar gerçekten nba'de kupa maçı var zannediyorlar, üstüne de nba yönetiminin bu blogu okuduklarına inanıyorlar. tey allaam ya şu spor bloglarındaki yorum bölümleri yasaklansın arkadaş.