BIY AD

3 Mart 2011 Perşembe

Bibby: Top!!

Hidayet'imizin Raptors döneminde yaptığı bomba "Ball" röportajı internette fenomen olmuştu. Mike Bibby de milli yıldızımızın yolunu izlemiş ve demiş ki: Atlanta'da top hiç elimde olmuyordu, bu Miami'de daha çok topla oynayacağım anlamına gelmiyor ama daha farklı olacaktır Atlanta'dan. Oldu şekerim ara beni diyorum buradan Bibby'e. LeBron, Wade ve Bosh'un yanında ne kadar top kullanacağını düşünüyor ki acaba? Hele 24 saniyenin 23'ünde top bu oyuncuların elindeyken... Zaten böyle bir düşüncesi varsa Bibby'nin, hiç gitmesin Heat'e bence. Daha çok morali bozulacaktır. Hawks ile maç başına 8 şut kullanan Bibby, Heat'te bu rakama bile ulaşamayabilir. Ancak işte ceza atışı yapacak, kırk yılda bir Sacramento günlerini hatırlatıp perde kullanarak orta mesafe şutu atacak. Budur yani maksimum hücum repertuarı.

Ha ama şöyle bir fark olacak, çok daha rahat pozisyonlarda topla buluşacak, şampiyonluğa oynuyor olacak, abuk subuk paslar verse bile süper yıldız arkadaşları bu pasları asiste dönüştürebilecek. Yani Bibby'nin basketbol yaşam kalitesi artacak adeta. Orası doğru. Ama topla oynama veya şut kullanma konusunda Atlanta'dan hiç farkı olmayacaktır Miami'nin.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

topu getirecek ve büyük üçlüye verecek.daha ne olsun.

Adsız dedi ki...

ya bu adam hâlâ basketbol mu oynuyor ayıp yahu.

Adsız dedi ki...

bu adam diye dillendirdiğin kişi erozyona uğramış yeteneklerine rağmen zekasıyla ve kadife bilekleriyle barınıyor nba'de. ne yani illa ergenleri eğlendirmesi için apaçi saçı yapıp,sayı attıktan sonra kükremesi mi gerekli saygı görmesi için.asıl size ayıp.