BIY AD

14 Mart 2011 Pazartesi

Bucks Rekorun Kıyısından Döndü

56, Milwaukee'nin Celtics karşısında 48 dakikada bulduğu skor. 49 sayılık NBA'in en düşük sayısına çok yaklaşmış oldu böylece Milwaukee. Son 25 yılda da en düşük 5. skor yanılmıyorsam. Baya büyük bir başarı yani.

Normalde NBA'de ilk devre sonlarında görmeye alıştığımız bir rakamın maç sonunda karşımıza çıkması insana biraz garip geliyor. Play-off yarışında tekrar söz sahibi olabileceği bir noktaya gelmişken böylesine kötü bir performansı kimse beklemiyordu herhalde Milwaukee'den. Elbette karşısında Celtics gibi hem savunma sertliği konusunda belli bir ismi olan hem de evinde ekstra oynayan bir takım var ama bu rakibin savunmasıyla falan açıklanacak bir performans değil. Milwaukee'nin de hücumda ne kadar kısıtlı bir takım olduğunu gözler önüne seriyor 56 sayı. Dün gece sonuçlara bakmak için girdiğimde ilk devre sonunda 22 sayısı vardı Milwaukee'nin. İlk gördüğüme ilk çeyrek skoruna bakıyorum zannettim. Basketbol şansının dün gece hiç uğramadığı Milwaukee maç boyu sadece 22 defa topu potadan geçirebildi. Basketbol günlük performansları öne çıkaran bir spor ki dün gece takımda hiç bir isim gününde değildi. Haliyle ortaya böyle bir sonuç çıktı. Milwaukee'nin sırada Hawks ve Magic ile iki önemli maçı daha var. Bu kötü geceyi unutmalı ve play-off için bir an önce kafaca bu maçlara yoğunlaşmalılar.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

jennings adlı o oyun kurucuyla beko basketbol liginde bile ilk 3 e giremezsiniz hem egosu yüksek hem rose wall yada s.curry kadar yetenekli değil bana göre

Adsız dedi ki...

Ersan neler çekiyordur bu basketbolu fakiri takımda

Adsız dedi ki...

49'u kim atmış hocam?