BIY AD

1 Mart 2011 Salı

Havlu Skandalı


Link

Görüntüler pazar gecesi oynanan Lakers-Thunder maçından. Lakers 3 sayı farkla önde ve bitime 10 saniye varken Odom 2 serbest atıştan yararlanamıyor ve Lakers adına maçı koparma fırsatını tepiyor. Hemen ardından alınan molada ise Kobe havluyu Odom'ın suratına doğru fırlatıyor. Odom o an herhangi bir tepki vermiyor takım arkadaşına ama söylenenlere göre Kobe'nin bu hareketini gören Khloe Kardashian(Odom'ın eşi) çok sinirlenmiş. Hatta ilk karşılaşacakları yerde tepkisini gösterecekmiş.

Pozisyona dönecek olursak, league pass sağolsun çok kötü bir yayın yaptığı için o maçta, tekrarını izleyemiyoruz. İzlediğim kadarıyla Kobe bir tepki olarak atmış gibi görünmüyor o havluyu. Sonraki hareketlerinden yanlışlıkla olduğu izlenimi veriyor. En azından benim yorumum bu şekilde. Yok eğer sinirlenip de yaptıysa bu hareketi çok büyük ayıp etmiş olur. Hani geçtiğimiz sene Suns serisinde Vujacic'in yaptığı gibi bir sorumsuzluk, işgüzarlık yok ortada. Serbest atış kaçırdığı için adama mı yüklenilirmiş, sanki isteyerek kaçırdı. Kaldı ki ilk yarı fark 15 sayıya çıkmışken tek başına maçı kafa kafaya getiren adam da Odom'dı. Thunder'a karşı eşleşme avantajını çok iyi kullandı. O konuda da bir yazı yazmayı düşünüyorum ama artık ne zaman fırsat bulabilirim bilemiyorum.

8 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Adam attıktan sonra pardon diyor görmüyormusunuz, Khloe'ya noluyormuş iki takım arkadaşının arasına nasıl gircek?

calvin dedi ki...

lakersın ve kobenin her zaman en ufak bi açığını arar bütün medya. bu takım böyle şeylerden etkilenmiyor yıllardır. yapmayın gereksiz. khloe ne haddine karışıyor ayrıca, odom öyle bi durumda kobeye karşı gelebilicek bi isim. yıllardır arkadaşlar sonuçta. odomda bu takımın gizli liderlerinden.

toronaga dedi ki...

yaa orada bir sitem yok odom kaçırdıktan sonra gayet morali bozuktu görüldüğü gibi kobe attı havluyu kendine gel der gibi..gayet açık niye kaçırdın gibi bişey yok orada

tolga dedi ki...

toronoga doğru söylüyor. skandal başlığını değiştirin bence, gereksiz bir heyecan yaptım başlığı görünce. gasol'ü perdeleme yapsın diye bir anlık refleksle iter, gasol skandalı denir, odom'u cesaretlendirir, havlu skandalı denir. harbi ne salak bir medya var.

Enes dedi ki...

"Get up!" diyor dikkatinizi çekerse, moral veriyor.

Khloe Kardashian ve LakerHaters tayfası da gidip yüzünü yıkasın bir zahmet...

kemr dedi ki...

lakerhaters tayfası ne ola ki gözünü seviyim küreselleşmenin...

Adsız dedi ki...

odomda kobeyi onaylıyor havluyu yiyince
zaten gasolde hemen kaldırıyor odomu , morali bozulan arkadaslarını bi sekilde morallendiriyolar ama nası lebron kaybedince seviniyosa herkes size göre , kobenin de bi açığını kolluyo yaptığı doğru işleride nasıl çarpıtarak gösteriyo. en guzel örneklerinden biri bu video

Era Brown dedi ki...

yorum yazan arkadaslara katiliyorum, moral vermek icin yapilmis dostane bir hareket.