BIY AD

19 Mart 2011 Cumartesi

Konu Ribaund ise Babamı Tanımam


Link

Ilgauskas ayağındaki enfeksiyon nedeniyle dün gece 4. maçını kaçırdı. Bu dönemde takımdaki pivot eksikliği sayesinde süre bulan Magloire, dün de Hawks karşısında 20 dakika civarında görev aldı. Bu kısıtlı sürelerde takımına mümkün olduğunca çok katkı vermeye çalışıyor anlaşılan Magloire. Ama şu videoda gördüğünüz şeyin adı katkı değil, direk açgözlülük. Bu tarz iki takım arkadaşının arkalı önlü topa sarıldığına zaten sezon başına 10-20 kere ancak tanık oluyoruz. Zira konuşuyorlar "Bırak bende" falan diye. Ama böyle bir olay olduğunda da bugüne dek hiç arkadaki oyuncunun topa sahip olduğunu görmemiştim. Miller şaşırıp kalıyor "Tamam tamam teslim oldum yeter ki bana bir zarar verme." diye ellerini kaldırıyor. Sonra da şaşkın şaşkın aynı pozda arkasından bakıyor Magloire'ın, "Bu ne yapıyor?" diye.

Hayır bir de maç içinde birkaç pozisyonda daha böyle deli gibi ribaund kovaladı Magloire. İstatistik şişirerek playoff'ta daha çok parkede kalacağına mı inanıyor nedir anlamadım. Magloire hakkında ilk kez yazmışım, o da bunu hakediyordu zaten ancak. Düzgün bir konuda gündeme gelmesi ne de olsa pek olası değil. Ayrıca elimde onunla ilgili bir şey daha var paylaşacak o da yarına kalsın.

2 FARKLI FIKIR:

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Bu pozisyonu bir türk spikerlerin anlatışına bakın bir de amerikanlarınkine.

Xscape dedi ki...

m.m. ile kaan kuralin anlatigi maclarin tadi baska oluyor. bu pozisyonda ikisinin de kahkahayi basmasi olaya verilecek en guzel tepkiydi, amerikalilar hakkaten bon ve yavan kalmislar.