BIY AD

17 Mart 2011 Perşembe

Mehmet Okur Sezonu Kapadı

2010 baharında aşil tendonu kopan Mehmet, bu sezon Ocak civarında dönecekti. Ancak milli oyuncumuz çalışmalarını sıkı tutup, Aralık'ta dönmeyi başardı bu ciddi sakatlıktan. Biz ondan ufak ufak rolünü arttırmasını beklerken, önce bileğini burktu Memo. Ardından sırt/bel ağrıları baş gösterdi, bu ağrılardan bir türlü kurtulamadı Mehmet. Jazz neredeyse 2 aydır dinlendirilen Mehmet'in dönüşü için bir tarih vermemişti. Biz "Acaba sezonun son kısmında oynar mı?" diye düşünürken, bugün yapılan açıklama ile Mehmet'in sezonu kapadığı açıklandı.

Eh iyi oldu diyebilirim. Aşil tendonu kopması çok ciddi bir sakatlıktır, daha da güçlendirmesi için bir fırsat var önünde Memo'nun, tam 5 ay boş... Tabii milli takıma gelecek olursa biraz daha kısalacaktır bu dönem ama 1 yıldır basketbol oynamayan, uzun süredir milli takımda görev almayan Memo'yu kadroya almak zaten ne kadar mantıklı bir karar olur bilmiyorum...

Bu çöpe atımış sezonun ardından, Seneye çok daha iyi bir sezon geçirmesini bekliyoruz Memo'dan.

5 FARKLI FIKIR:

Ender dedi ki...

mehmet'in eski formuna dönmesine zaten imkansız olarak bakılıyordu fakat bu saatten sonra nba kariyeri ne olur ben kestiremiyorum şahsen. zaten hucum yönünden de defans yönünden de çok kısıtlı bir oyuncu. geçen sene de istenen performansa hiç ulaşamamıştı. yazık oldu gerçekten.

Adsız dedi ki...

Gelmesin zaten dışarıdan 3 lük sallayan bir sürü uzunumuz var

owencan dedi ki...

iyi bir topçu değildi zaten türkiye'nin yüz karası, evinde oturması utah adına daha hayırlı.

Adsız dedi ki...

owencan buraya da dadanmış. belki de fenomen olduğu için kopyaları çıkmıştır.

memoya bu kadar sallanmasını beklemiyordum. özellikle başardığı şeylerden sonra. nbade sırf fiziği ile bile en az rol oyuncusu olabilecek bi adam ki dışardan 3lük atan pivot çok nadir bulunan bi durum. mesela bostonda en kötü ihtimalle daha iyi iş yapar bence krstiçten.
umarım herkesin yüzünü kızartır ve formda bi dönüş yapar.

Adsız dedi ki...

seneye kontrat yılı memonun kesin oynamalı ki en azından 5 m dolarlık bi kontrat alıp bi kaç yıl daha izletsin kendini