BIY AD

16 Mart 2011 Çarşamba

NBA'de Bugün - 15.03.2011

Mavericks 101 - Blazers 104
Evinde oynadığı iyi basketbolla her zaman dikkat çeken Portland'ın yeni kurbanı Dallas oldu. Aldridge'ın etkili oyunu ile boyalı alanda hakimiyeti kuran Portland rakibe göre top kaybı sayısını da kısıtlı tutarak galibiyete ulaşmayı başardı. 30 sayı-8 ribaund ile oynayan Aldridge takımını galibiyete götüren isim olurken, benchten gelen ve kritik isabetlerle Dallas'ın direncini kıran Roy 21 sayılık katkısıyla beğeni topladı. Dallas tarafında ise her zaman olduğu gibi Alman yıldızın çabaları mevcuttu. 28 sayı-11 ribaund ile iyi bir karşılaşma çıkartmasına rağmen takımını galibiyete taşıyamadı Dirk. Maçta dikkat çeken isimlerden biri de 4/6 üçlük isabeti ile oynayan ve 16 sayı-4 asist üreten Beaubois oldu.

Wizards 79 - Bulls 98
Bulls Doğu liderliği için çıktığı maçta yeşil alternatif formaları ile parkedeydi. Bu haliyle Celtics'i daha çok andıran Chiago, Wizards önünde zaman zaman zorlansa da galibiyete uzanmayı başardı. Pota altında McGee gibi önemli bir etkene rağmen Rose ile skora giden Bulls galibiyetle beraber Doğu'da liderliği de eline geçirdi. 23 sayı-7 ribaund ile oynayan Rose'un yanında Deng 20 sayı-7 ribaund üretti. Ömer ise 10 dakika oyunda kaldı ve 1 sayı-1 ribaund-2 blok ile oynadı. Wizards cephesinde McGee fırtınası esti. Tam 12 blok dile kolay. Zaten blok kısmında çift hanelere ulaşınca triple-double yapabilme kaygısı adına sürekli potaya gitti. Son anlarda bulduğu basket ile bu önemli istatistiğe ulaştı ve kariyerinde unutamayacağı maçlardan birini yaşadı. Wizards'ın çaylak oyuncusu Crawford oyundan hiç çıkmadan 27 sayı üretti.

Knicks 117 - Pacers 119
Pacers'ın altı maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran takım olan Knicks deplasmanda da rakibine mağlup olmaktan kaçamadı. Play-off yarışında 8. sıradaki yerini kaybeden Pacers aldığı bu çok önemli 2 galibiyet ile tekrar yarışa tutunmayı başardı. MSG'de oynanan maçta Granger'ın yokluğuna rağmen kazanan Pacers bu kez Granger sayesinde güldü. Son saniye basketi ile takımına galibiyeti getiren yıldız oyuncu 26 sayı-7 ribaund üretirken, kariyer rekorunu bir kez daha kıran Hansbrough 30 sayılık katkı sağladı. Knicks cephesinde ise Melo 29 sayı-9 ribaund ve Amare 21 sayı-10 ribaund ile oynamasına rağmen galibiyeti getiremediler.

Bucks 85 - Hawks 110
Bucks bir kez daha fark yedi. Sürpriz oldu mu? Hayır. Ama bu takımdan bir şeyler görmek istiyor insan. Play-off yarışının kıyısına kadar gelen ve geçtiğimiz sezon play-off başarısı gösteren bir takımın üstüne daha da koymasını bekliyordum ben. Ancak ilerlemek bir yana daha da geri giden Bucks direnemeden mağlup oldu. 2. periyotta Joe Johnson'un alev almasıyla farkı iyice açan Hawks maçın genelinde 20 sayılık bir farkla öndeydi. Joe Johnson'un ilk kez saç bandı taktığı maçta 36 sayı ile oynadı ve son günlerdeki kötü performanslarının üzerine iyi bir gece geçirdi. Smith'de 17 sayı-14 ribaund ile galibiyete katkı sağladı. Bucks'ta Ersan forma giymezken, Bogut 21 sayı-13 ribaund ile double-double yaparak mücadeleyi noktaladı.

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

http://www.nba.com/video/games/blazers/2011/03/15/0021001002_dal_por_recap.nba/?ls=iref:nbahpt1


1.43 e dikkat. yılın hareketi. şunu kobe yada james yapsa top10 de 1 numara olur ama listede yok. yazık . bu nba harbi şarlatanlık.

yurolig > enbiey

Unknown dedi ki...

b-roy'u el yakan topları kullanırken izlemeyi o kadar özlemişim ki.

Adsız dedi ki...

adsiz 13:04, dedigin hareket lise takimi maclarinin hepsinde bir kac defa oluyor.

Adsız dedi ki...

adsız 14.52

adam kobe beyler

Adsız dedi ki...

13.04 sen buna yılın hareketi diyosan nba izleme zaten..

Adsız dedi ki...

ulan kobe onun onda birini yapınca nba tv manset yapıyo ayıp yazık

CT dedi ki...

bulls'un yesil formasinin sebebi st.patrick's day haftasi olmasi. chicago'da hatiri sayilir bir irlanda gocmeni nufus var bu sebeple boyle bir jest oldu. hatta gectigimiz haftalarda new orleans hornets'da mardi gras renkleri olan yesilli, sarili bir formayla cikmisti bulls karsisina...