BIY AD

4 Mart 2011 Cuma

Yuh Sana Tyreke!


Link

Hep merak etmişimdir, basketbol dünyası süper starların etrafında dönüyor ama bu yıldızların takım arkadaşlarıyla arası nasıldır diye. Örneğin, bir dönem beraber maç kazanmak için ter döken takım arkadaşlarından biri sportif başarı yakalayamayıp çok göz önünde olmayan bir yaşam sürerken diğeri pekala dünyanın sayılı zenginlerinden veya medyanın en gözde sporcularından olabiliyor. Griffin'in kaybettiği arkadaşına gösterdiği vefa örneğini paylaşmıştık. Videoda izleyeceğiniz durum ise bu kadar trajik değil. Bir dakika ya pardon, bu daha trajik. Muhabirler Evans'a Sergio Rodriguez'i soruyor. Evans'ın cevabı inanılır gibi değil: "O kim?". Sonra muhabir Rodriguez'i hatırlamıyor musun diyor. Tyreke'in cevabı "Hayır" oluyor.

Önemli hatırlatma; Tyreke Evans, Sergio Rodriguez'le beraber 2009-2010 sezonunda, yani daha bir sene önce 32 maça çıktı.

8 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Bence burada abartılacak birşey yok. İspanyol muhabirler epey aksanlı konuşuyorlar pau gasol'u anlıyor tabi "tanırım iyi çocuktur" diyor ama s.rodriguez'i bence tam anlayamıyor bir de sergio rodrigues "ahmet yılmaz" gibi bir isim milyon tane vardır kimden bahsediyorlar acabada demiş de olabilir. Bana bile oluyor boyle kafa gittiği anlar yıllarca beraber çalığım insanların isimlerini unutuyorum ki muhtemelen bu röpartajı antreman sırasında ya da sonrasında ka-fa 1500 karbodioksitliyken yapıyorlar. Yani gayet olası bir durum.

Adsız dedi ki...

harbi sergio rodriguez kim ki? real madrid 10-15 dakika oynayan yedek guard sadece.

Adsız dedi ki...

2. adsız sadece ilk 5 leri tanımamız gerektiğini savunuyor çok ilginç.

a-town dedi ki...

bir amerikalı "water" kelimesini bile alıştıkları şekilde söylemezseniz anlamaz. ispanyol aksanlı sergio rodriguez'i nasıl anlasın? "sörjo raadriigız" diye telaffuz etseler anlardı.

Adsız dedi ki...

durantte kristicin dunya kupasında olduğundan haberdar değildi zenciler ilginç adamlar ya :)

emre dedi ki...

grifin ekstra bir vefa göstermiş ama amerikan kültürünün bizden farkıdır bu.kinks salonu taşıyacak diyor sen gel yiyorsa burada bir takıma öyle bişe yap

kucuk emrah dedi ki...

söyleyiş tarzıyla alakası yok bence.adamlar bireysellik de ve cahillikte sınır tanımıyorlar sadece.normal halktan insanlar bile başkentlerini bilemiyecek kadar cahilken,sporcuların boyle olmasına şaşırmamak gerek.

Adsız dedi ki...

Beyler abartmayın abd halkı o kadar cahil değil her halkta ilgisiz taşra insanları var. Açın biraz star haber izleyin büyüksehirleri soruyor istanbulda yoldan geçenlere adam erzurum adana falan diyor ama istanbulunda büyük şehir yapılması gerek falan diyor bunu izleyen amerikalılarda aynı şeyleri düşünüyordur heralde bizim hakkımızda