BIY AD

14 Nisan 2011 Perşembe

2011 Playoff Eşleşmeleri ve Tahminler

Efendim eşleşmeler gördüğünüz gibi. Şimdi hemen kısaca skor vereyim sonra kimisine kısacık, kimisine uzuncana yazılarla yer vereceğim. Bu skorlar sakatlıklar göz ardı edilerek yazılmıştır:

Spurs 4 - Grizzlies 2
Thunder 4 - Nuggets 3
Blazers 4 - Mavericks 2
Lakers 4 - Hornets 0

Bulls 4 - Pacers 1
Magic 4 - Hawks 2
Celtics 4 - Knicks 2
Heat 4 - 76'ers 1

16 FARKLI FIKIR:

keymark9 dedi ki...

skorlar kişisel tercihtir elbet, turu geçecek takımlara biri hariç katılıyorum. bence denver oklohoma'yı geçecektir. hatta 4-2 gibi bir skorla diye tahmin ediyorum.

Adsız dedi ki...

atlantanın şansı çok yaver giderse bi maç kazanabileceğini düşünüyorum. sene içinde 3 galibiyet almışlar ama inanılmaz ruhsuz bi takım.
ve de nuggets oklahomadan 3 maç alamaz bence. playoff sonuçta burası. enerjiyle bi yere kadar gidiliyor.

Adsız dedi ki...

bence chicago 4-0 ve sürpriz portland yapabilir..

oz01 dedi ki...

hornets'e hiç şans vermemişiniz ama 1 maç alır gibi be.
celtics-knicks ise 4-3'le sonlanır bence. yeni new york'a söz geçirmekte epey zorlanacaklardır. ilk turun en çekişmeli serisi olacağını tahmin ediyorum.. ki bi de playoff'ta knicks içindeki denver bayaı havaya girecektir :)
onun dışındaki tahminler gayet oturaklı ama burası playoff. her an her şey olabilir :D

Adsız dedi ki...

Denver oklohomayı yer gençler

berkd dedi ki...

Spurs 4 - Grizzlies 1
Thunder 4 - Nuggets 3
Mavs 4 - Blazers 3
Lakers 4 - Hornets 1

Bulls 4 - Pacers 0
Magic 4 - Hawks 1
Celtics 3 - Knicks 4
Heat 4 - 76'ers 2

Adsız dedi ki...

Bulls süpürür thunderda 4 2 alır en kötü denver abartılıyo diğer eşleşmelere katılıyorum

keymark9 dedi ki...

bu arada dip not olsun diye söylüyorum new york 1 maçtan fazla alamaz boston'dan. demişti dersiniz.

Bitcoin Türk dedi ki...

Doğu 1. Tur
Bulls 4-0 Pacers
Heat 4-1 76ers
Celtics 4-1 Knicks
Magic 4-0 Hawks

Batı 1. Tur
Spurs 4-1 Grizzlies
Thunder 4-2 Nuggets
Mavericks 3-4 Blazers
Lakers 4-1 Hornets

Bunlar da benim tahminlerim.

kaan kural terk dedi ki...

hornets'in lakers'dan 1 maç alma ihtimali, pacers'ın chicago'dan 1 maç alma ihtimalinden daha fazla.
indiana zaten kimse giremedik bari biz girelim playoff'a modundalar. ama new orleans kendi evinde paul'ün fsanevi bi performansı sayesinde 1 maç koparabilir gibi geliyor bana.

Adsız dedi ki...

OKC'den batı finali bekliyorum bu sene

Adsız dedi ki...

lakers seriyi deil playoffu supurecek, demedi demeyin. new orleans in ahi gitmis vahi kalmis, ustune muhtemel bir dallas eslesmesi ki lakersa karsi ne kadar aciz olduklari acik, ustune bati finalinde yorgun ve yasli bir spurs veya oralari hic oynamamis bir thunder-nuggets, zorlanmazlar bile, eh o gazla finalde de kim gelirse gelsin rahat tokatlarlar. sampiyon lakers dagilin simdi.

Hamedhaddadi dedi ki...

Denver konferans finali oynar beyler aha buraya yazıyom silmeyin

Çağdaş Yılmaz dedi ki...

herkes denver söz ediyor ama ben oklahamayı geçecekleri sanmıyor. ilk turun açık ara en zor eşleşmesi zaten denver da pek istemiyordu thunder'i onlar için dallas daha iyi olur du. batı da lakers açık ara finalın bir ayağı gibi duruyor. ondan sonra oklahama bence lakers ile de baya çetin bri final geçer. spurs durumu biraz belirsiz sezonun başında ki durumları bir daha dönemediler ama işler iyi giderse oklahamayı da çok zorlarlar.. doğu da ilk turda ilk dört sıra takımı yarı finali görür bence..

batının ilk turu ise çok rahat geçer gibi.. 76'ers in pacers'in hiç şansı yok gibi hawks ise zaten allahlık.. knicks ise yıldızlı ama takım olmak çok uzak bir sürü problemleri var. takas dan önce ki knicks bence celtics çok daha canını yakardı ama şu durumları ile 1-2 maç kazanmaları bile mucize olur.. celtics baş maçı temposu ile biraz fark yapması maçın gerisi için yeterli olur.. burada nasıl iş yarı finalde bulls-magic seriside heat-celtic seriside zor geçer. finalı bence celtics-bulls oynar...

Adsız dedi ki...

OKC daha 2 hafta önce Denver'i 2 defa tokatladi...tamam Denver iyi takim ama 2 galibiyetten fazlasini da beklemeyin playofflarda, Dallas falan ciksaydi bir ihtimal tur atlarlardi

ThunderUp dedi ki...

Denver geçer diyen arkadaşlar OKC'nin Perkins sonrası hiçbir maçını izlememiş herhalde. Son 23 maçın 19'unu kazanmaları bir yana Denver'ı ardarda iki kere yendiler. Tamam Denver güzel bir çıkış yakaladı ama Oklahoma da son 1.5 aydır playoff havasına girmiş durumda. Kaldı ki Durant'i durdurabilecek savunmaya sahip değil Denver -ki önceki dört maçta 44, 32 ve 28'er sayılarla oynadı Durant-. OKC 4-1 veya 4-2 alır diyorum. Hatta Spurs'ü de geçip güzel bir batı finali izlemeyi umuyorum.