BIY AD

11 Nisan 2011 Pazartesi

Ty Lawson Cayır Cayır


Link

2 gün önce oynanan Nuggets- Timberwolves maçında genç yıldız Lawson, kullandığı ilk 10 üç sayılık atışın tamamında isabet buldu ve Nuggets'ın 130-106'lık galibiyetinde attığı 37 sayı ile zaferin mimarı oldu. Aynı zamanda 37 sayı Lawson'ın kariyer rekoru.

Maç boyunca 10/11 üçlük isabetiyle oynayan Lawson, eğer 3.çeyreğin son saniyesinde, çok dengesiz bir pozisyonda kullanıp kaçırdığı son üçlüğü denemeyip maçı 10/10 isabetle tamamlasaydı, 2003 yılında oynanan ve Knicks formasıyla Clippers'a karşı, 9/9 isabetle üçlük kaçırmadan maçı bitiren Latrell Sprewell'in elde ettiği rekoru tarihe gömmüş olacaktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Lawson "Sadece biraz sıcaktım" diyerek gereğinden fazla tevazu etmiş bence.

Billups ve Melo gittikten sonra inanılmaz bir çıkış yakalayan Nuggets'ın şu anda beyni diyebiliriz Lawson için. Zaten Billups varken de gayet iyi işler çıkaran Lawson'a yönetim her fırsatta ne kadar güvendiklerini açıklıyordu. O da kendine olan bu güveni şimdiye kadar boşa çıkarmadı ve en büyük 2 yıldızını kaybeden Nuggets'ın şu anda batıdaki en korkutucu takımlardan biri olmasında önemli bir etken haline geldi.

9 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Mevcut form durumlarina bakildiginda sanki karsilarina Dallas cikarsa 2. tura cikarlar gibi duruyor. OKC de cok formda oldugundan onlar cikarsa Denver'in tur gecmesi zor görünüyor ki zaten son bir haftada OKC'ye rakip olamayacaklarini gördük.

calvin dedi ki...

9da 9u ben gordon da yapmıştı zamanında.

ilker dedi ki...

@ calvin; Haklısın Gordon'ın da 2006 yılında Wizards'a karşı 9/9'u varmış.

DaveJones dedi ki...

Attıklarının hepsi bomboş üçlükler ya. Ayrıca şut stili Arenası andırıyo sanki. Yada bana öyle geldi

Adsız dedi ki...

salakmış fantezi yapmasa 4 saniye kala rekor onundu

Zekrendolf dedi ki...

Denver konferans finali oynar beyler aha buraya yazıyom

Enes dedi ki...

Kobe'nin de 13 üçlük attığı maçta 9-9'u var diye biliyorum.

Adsız dedi ki...

Tamamen tesadüf. Yaptığı açıklama da artistliğinden. Bu çocuk iyi oyuncu olamayacak görürsünüz.

Unknown dedi ki...

tam türk yorumu attıklarının hepsi bomboş üçlükmüş:D