BIY AD

12 Nisan 2011 Salı

Villanueva'yı Polis Frenledi


Link

Dün gece oynanan ve Cavaliers'ın 110-101 kazandığı, Cavaliers-Pistons maçının bitimine 5 dakika kala Charlie Villanueva ile Ryan Hollins birbirine girdi ve takım arkadaşları tarafından güçlükle ayrıldılar. Hakemler tarafından oyundan atılan iki oyuncu da esasında ismini bu şekilde kavgalarda görmeye çok alıştığımız oyuncular değil. Tamam Hollins serttir bazen bezdirir sertliğiyle ama oyun kurallarının sınırlarını zorlayacak kadardır onun sertliği oyun dışına pek taşmaz. Villanueva'nın ise ağzı var dili yoktur. Garnett tartışması geldi hemen aklıma sonuna kadar haklı olduğu başka da bir vukuatını hatırlamıyorum.

Esas işin ilginç yanı ise; Villanueva'nın Hollins'in odasını basma girişimi. Oyundan atıldıktan sonra Villanueva, ilk önce soyunma odasına gitmek üzere olan Hollins'i tünelde yakalamak için basıyor deparı fakat Stuckey ve Pistons güvenlik görevlisi araya girip zaptediyor. Ardından kendi soyunma odasından ayrılıp Pistons soyunma odasının etrafında gezinirken de polisler devreye girip Villanueva'yı uzaklaştırmayı başarıyorlar.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Villanueva gerçrkten çok sinirlenmiş o kadarda sert bişe yyok ama tabi hollins belkide kulaklarına bişeyler fısıldadı ve adamı tahrik etti buda olaiblir bence

mesal dedi ki...

keşke bıraksalarmış dövseymiş
villanueva benim izlediğim kadarıyla olgun oyuncu hollins haketmiştir kesin :D

Adsız dedi ki...

Hollins adamın anasına bacısına sövmüş sarıldıklarında gibi bi hal var

JacK dedi ki...

allah allah nooldu bu oğlana böyle pek bi efendi pek bi sakindi,kesin hollins'in işi aga .