BIY AD

29 Ağustos 2009 Cumartesi

Beni Takas Edin

Kendisine sorulan "Bu sene Warriors playoff yapabilecek mi?" sorusuna duraksayıp "Iııı şey, ben bu sezon bir Warrior olmayacağım galiba." diye yanıt vermiş. Bir süredir belliymiş bu kararı ve Warriors'la da konuşmuş zaten. Artık şampiyonluk istiyormuş, o yüzden Mavs, Spurs, Cavs veya Knicks'e gitmek varmış kafasında. Hadi ilk üçünü anladık da, peki ya Knicks? Tamam oldu S-Jax'ciğim, madem şampiyonluk istiyorsun yollasınlar seni oraya hemen.

Warriors'ın S-Jax karşılığında isteyeceği şey muhtemelen biten kontratlar olacaktır. Cavs'in de elinde İlgauskas gibi bir koz var. Ama bu hem onların uzun rotasyonlarını iyice daraltır hem de takımlarındaki şutör guard ve kısa forvet rotasyonu bir hayli dolu: West-Moon-Parker-LeBron. Dakika yok yani. Spurs de biten kontratlarını Bucks'a verip karşılığında Jefferson'ı aldı.

Sen 3 senelik 28 milyon doları kopar Warriors'dan, hemen ertesi sezon gitmek istediğini söyle. Tabii biliyor 2010'da serbest kalıp şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmek istediğinde, ona asla böyle bir para ödenmeyecekti. Hem 35 yaşına kadar garanti para, hem de üstüne şampiyonluk şansı için böyle bir yönteme başvurmuş sanki Jackson.

Aslında hakikaten ceza olarak şu adamı Knicks'e yollasınlar da, görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.

3 FARKLI FIKIR:

Pervasız Gömlek dedi ki...

Hornets'i ilgilendiğini biliyorum Jackson ile geçtiğimiz ay bir haber de vardı hatta, belki şampiyon olamaz ama Peja'dan o görevi almak onun için şampiyonluk olur..

calvin dedi ki...

bir boozer takası ilginç olabilir.

Adsız dedi ki...

evet aslında tam utah'ın istediği tarzda bir oyuncu ama S-Jax'e güven olmaz:)