BIY AD

14 Ekim 2009 Çarşamba

Portlandlılar Yaşadı

NBA, kulüplere, takımlarının maçlarını internetten yayınlamaları için izin vermiş. Bir radyo programına bağlanan Blazers başkanı Larry Miller bu sezonun başından itibaren KGW adlı kanalda yayınlanacak maçlarının internetten de canlı olarak izlenebileceğini müjdelemiş. Bunu yapmalarının sebebi mümkün olduğunca çok taraftarın maçları izleyebilmesini sağlamakmış, tabii bahsettiği şey mümkün olduğunca çok "paralı taraftar", çünkü bu yayınlar belli bir ücret karşılığında verilecek. Ayrıca şöyle bir sorun varmış, izlemesi bedava olan KGW kanalı, Blazers'ın sadece 23 maçını yayınlama hakkına sahipmiş. Öte yandan paralı olan Comcast SportsNet, Amerika'nın Digitürk'leri diyebileceğimiz DirecTV ve Dish ile bir türlü anlaşamıyormuş. Bu da Blazers'ın yapacağı 53 maçın yayınının tehlikede olduğu anlamına geliyor. Ancak bu sorun da çözüldüğünde, Ocak ayından itibaren Blazers kulübü, hakları Comcast'te olan maçları da internetten canlı yayınlamayı düşünüyormuş.

Kısacası, burayı okuyan Portlandlılar; yaşadınız. Blazers maçlarını istediğiniz yerden izleyebileceksiniz. Bakalım Blazers'dan başka hangi takımlar teknolojiye ayak uyduracak?

Not: Bu arada elbette NBA maçlarını internetten izlemek için para verecekseniz, NBA.com'un hizmeti olan International League Pass'i tercih etmeniz en mantıklısı olacaktır.

0 FARKLI FIKIR: