BIY AD

2 Ekim 2009 Cuma

Sonunda Geldi

Ne geldi? Twitter yasağı. Daha yeni Miami Heat'in bu konuyla ilgili koyduğu kurallara değinmiştim. Meğerse Clippers, Bucks ve Raptors da onlara katılmış. Şimdi de emir yukarıdan geldi, yani NBA yönetiminden. Beklenilen gibi, maç saatinden 45 dakika önce başlayacak yasak, maçlardan sonraki röportajların bitimine kadar sürecekmiş.

Bireysel yaklaşımlardan da ilginç 2 örnek vereyim: Twitter yüzünden NBA'den ilk ve tek ceza alan kişi Mark Cuban, bu yasağın onu kesinlikle kısıtlamayacağını belirtmiş. Zaten geçmişte bilerek ceza alacak açıklamalar yapıp, parayı ödeyip aynı konuda bir açıklama daha yapan bir adamdan bahsediyoruz...
Geçtiğimiz sene Bucks-Celtics maçının devre arasında Tweet'leyerek bu yasağın çıkmasında büyük pay sahibi olan Villanueva da, yeni takımı Pistons ile çıktığı ilk antrenman öncesi bu olaydan 'Villanueva Kuralı' olarak bahsetmiş. Haksız da sayılmaz hani.

1 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

yahu bu adamlar nasıl profesyonel devre arasında hocanı dinle, biraz kendine gel ne işin var twitter da. laptopları açık bırakıp mı gidiyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum ki.