BIY AD

19 Kasım 2009 Perşembe

0-12 ve Kendini Bilmek

Nets'in bu sezonki galibiyet-mağlubiyet sayısı bu. Ancak kulüp yönetimi bu başlangıca rağmen Lawrence Frank'in arkasında durduklarını ve koçun yerinin sağlam olduğunu söylemişler. Harris, Yi ve Lee'nin sakatlıktan dönmesini bekliyorlarmış Frank'in performansını değerlendirmek için. İşin ilginci bence onlar sağlıklı olsaydı bile Nets 0-12 yapabilirdi. Çok genç ve ham bir kadroya sahipler. Yani sadece bu 0-12 için Frank'i kovmak çok mantıklı değil. Fakat benim Frank'in koçluğundan yana şüphelerim var. Önümüzdeki yaz 1, hatta belki de 2 süper yıldız kadrosuna katmayı planlayan Nets, gelecek yıl takımı Frank'e teslim etmek yerine şimdiden yeni bir koç arayışına girse bence en doğrusunu yapar.

4 FARKLI FIKIR:

lembo dedi ki...

frank'in coachingi üzerine bir şey söyleyecek yeterlilikte değilim ama tek bildiğim şu ; nets maç kazanamamasına rağmen, maç veya maçlar kazanan bir çok takımdan daha iyi mücadele ediyor, daha çok istiyor.. adamların irili ufaklı 6 sakatı var.. kolay değil.. hiç kolay değil..

bahadır dedi ki...

Türkiye'deki gibi antrenörün arkasındayız deyip 2 maç sonra şutlamasınlar:)

Onur Kukuk dedi ki...

şu anki durumda phil jackson gelse yinede bu takım 0-12 yapardı yani kovamk için hiçbir neden yok

Adsız dedi ki...

lawrance frank nba tarihinde en genç yaşta head koç olmuş isimlerden biri biridir. ilk kez başa geldiğinde net 10 küsür maç kazanmıştır ki bu bir rekor. kendisi hayatının hiç bir döneminde bir takımda oynamamıştır ayrıca. onun koçluğuna laf etmek sana düşmez sabonis...