BIY AD

18 Kasım 2009 Çarşamba

17 Kasım Programı

18 Kasım Çarşamba 02::00 (NBA TV) / Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers

- Warriors'ın kadrosunda toplam 9 tane aktif oyuncu var. Bunların biri 2 senedir maç yapmayan, bu sene de bench'ten kalkmayan Speedy Claxton, biri ameliyat olup sezonu kapamaya karar veren Raja Bell, biri de herhangi bir sakatlığı bulunmasa da varlığıyla yokluğu bir olan Miki Moore. Cavs'de ise Shaq omuzundaki ufak sakatlık nedeniyle yok. 37 yaşındaki koca adamın Golden State'e karşı koşturup yorulmasına çok mantıklı olmazdı zaten. Aklıma gelen ufak bir ayrıntı var: Warriors geçen sene Jazz'ı 6 veya 7 oyuncuyla yenmişti diye aklımda kalmış. Ama bugün Cavs'i yenme ihtimalleri herhalde sıfır falan olsa gerek. Hani olur da maç biraz yakın gitti diyelim. Öyle bir durumda, bu pota altına karşı LeBron'dan 60 sayı görürseniz şaşırmayın. (Tamam ufaktan abarttım.)

- NBA'in en iyi ve hızlı hücum eden takımlarından Rockets ve Suns karşı karşıya geliyolar. Bu mücadele çok zevkli geçebilir. Tasiye ediyorum izlenmesini. Ariza bu hızlı tempoda, Lakers'a karşı oynadığı kötü oyunu unutturacak bir şekilde oynayacaktır.

Maalesef diğer maçlara değinmeye vaktim yok. Canlı yayınlanan maça uzunca yazayım dedim. Bir de bunu okuyanlara haber vereyim, yarın öğlen inşallah Kaan Kural röportajının ilk bölümünü koyacağım buraya.

0 FARKLI FIKIR: