BIY AD

16 Kasım 2009 Pazartesi

15 Kasım Programı

16 Kasım Pazartesi 01:00 / Dallas Mavericks - Detroit Pistons
16 Kasım Pazartesi 02:00 (NBA TV) / Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder
16 Kasım Pazartesi 03:00 / Toronto Raptors - Phoenix Suns
16 Kasım Pazartesi 04:30 / Houston Rockets - Los Angeles Lakers

- Dün yine dar bir rotasyonla Wizards'a karşı oynayan ve yorulan Pistons, Mavericks önünde. Farklı bir Mavericks galibiyeti bekliyorum.

- NBA TV'deki maç genç Thunder ve kadrosundaki oyuncuları beğendiğim Clippers'ı karşı karşıya getirdiği için ilgimi çekiyor. İki takımın da ne yapacağı pek belli olmuyor. Birkaç gün evvel Los Angeles'ta yaptıkları maçta Thunder galip gelmişti. Clippers'ın artık beklenilen çıkışı yapması gerekiyor, ben öyle istiyorum en azından. Westbrook yine Davis'in karşısında çok zorlanacak olursa, bu sefer Clippers kazanır bence.
Edit: Yalnız tabii Eric Gordon oynamıyor onu unutmuşum, önemli bir eksik Clippers için. O olmayınca, Butler hariç sağlam bir ceza şutu sokacak adamları kalmıyor.

- Raptors'da Hedo %90 ihtimalle oynamayacakmış. Shaq gelmeden önceki dönemin aratmayan bir performans sergileyen Suns, hem de evinde Raptors'ı yenecektir. Hedo'nun da olmadığı göz önüne alınırsa Calderon bu sezon ilk defa 10 asistin üzerine çıkabilir bence.

- Denver yenilgisinde Lakers ikinci yarıda skor üretmekte inanılmaz zorlanmıştı. Rockets'a karşı Staples Center'da rahat bir galibiyet alırlar bence. Kobe açıklamalarında "Denver bizi yendi, yorgun falan değiliz, daha iyi oynadılar yendiler." demişti. Çok büyük hırs yapmış olabilir Nuggets'dan yenilen farktan sonra. Bu arada Ariza Staples Center'a geliyor ilk defa, yani şampiyonluk yüzüğünü alacak. Tebrik edelim buradan. Son maçta Lakers'a karşı 5/21 isabetle oynamıştı, bakalım bu gece ne yapacak.

0 FARKLI FIKIR: